Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού


Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) την 23η του μηνός Ιουλίου του έτους 2012 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.      Βράβευση του αθλητή Τεληκωστόγλου Αποστόλη.
2.      Προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2012.
3.  Τροποποίηση των μεταβατικών διατάξεων που αφορούν στις χρήσεις γης στο ρυμοτομικό σχέδιο στη Δημοτική Κοινότητα Βελβεντού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης.
4.  Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης : «Προμήθεια εξοπλισμού σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (τμήματα ένταξης) Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού».

5.     Εξέταση ένστασης της εταιρείας ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε. κατά της διακήρυξης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
6.      Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος και Προϋπολογισμού του Δήμου.
7.      Τροποποίηση της υπ. Αριθμ. 144/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ο.Ε.Υ..
8.  Προγραμματική σύμβαση Άρθρου 3 Ν.3316/05 για το έργο « ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ, ΜΕΣΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΙΤΗ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ».
9.      Ανάθεση μελέτης αποκατάστασης του Ιερού ναού Αγ. Ιωάννη Προδρόμου.
10. Χορήγηση 4ης παράτασης του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας Κοινότητας Λιβαδερού
11.  Χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Τ.Κ. Ελάτης».
12.  Χορήγηση 5ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο Δ.Δ. Τρανοβάλτου.
13.  Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Έργα οδοποιίας Δήμου Καμβουνίων – Β΄ Φάση».
14.  Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας Γουλών».
15.  Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτόστρωση κοινοτικών δρόμων Λιβαδερού».
16.  Έγκριση μελέτης: «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΡΑΠΤΗ».
17.  Έγκριση Μ.Π.Ε. για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου.
18.  Χορήγηση νέων επαγγελματικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών για το έτος 2012.
19.  Αποδοχή γνωμοδότησης δικηγόρου  για παράταση προθεσμίας εκμίσθωσης  ακινήτου του Δήμου στο Βελβεντό.
20.  Διαβαθμιδική συνεργασία για άδειες χρήσης νερού.
21.  Τροποποίηση  της υπ. Αριθμ. 290/2011 απόφασης  Δημοτικού Συμβουλίου για την παροχή ύδρευσης από την Τ.Κ. Τριγωνικού στην Τ.Κ. Πολυράχου.
22.  Επικαιροποίηση  της 11/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σερβίων για παραχώρηση δημοτικής έκτασης στο Δουβαρτζίδη Χαράλαμπο. – Καθορισμός Αξίας Ακινήτου.
23.  Κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων Λιβαδερού.
24.  Παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του πρώην ΚΕΦΟ Τριγωνικού στον όμιλο Π.Π.Ο.Τ. «ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ».
25.  Αποδοχή δωρεάς πίνακα Χατζάκη.
26.  Διάφορα θέματα.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 3 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντέπεσαι βρε πρόεδρε του Δημοτικου συμβουλιου εσύ και ο αλλος αντιδήμαρχος που θεωρείται οτι είστε απο τα Σέρβια, να βλέπετε αυτή την κατάσταση που εχει η πλατεία της ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ [ΤΥΡΑΝΩΝ] Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΊΣΕΙ { σκουπιδοτοπος] ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΆΖΕΙΣ ΘΈΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΑ? Εκει δεν θα μπορούσε να γίνει ενα μικρό ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙ? τον δρόμο προς τα κάτω και τον αλλον κάθετα που περνάει εξω από το σπίτι σου που τόσο ωραία με μεγάλα ΦΩΤΑ τον στόλισες ενώ κατα μήκος θυμίζει τοιχος του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ Κ. πΑΥΛΟΎ που σήμερα δεν κατοικεί κανένας και επρεπε ηδη εδώ και χρόνια να εχει κατεδαφισθεί? Τι κλάνετε εκεί στον Δήμο, που μας έχετε πρίξει κάθα τρεις και λίγο ? Μονον σε δεξιώσεις και Παγγγγγυρια???Τα πλατάνια στην πλατεία κοντεύουν να μπουν στα σπίτια των κατοίκων και η βρωμιά μόνον που δεν φθάνει εκεί που μένεις εσύ και οι υπολοιποι του Δημοτικου Συμβουλιου.

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Ευχαριστώ για την λάσπη μπορεί να μου χρειασθεί στο μέλλον.
Για να γνωρίζει και ο κόσμος αλλάχθηκαν δύο φωτιστικά αξίας 100ευρώ το καθένα στο πιο πολυσύχναστο δρόμο της νύχτας των Σερβίων της Φιλίππου.Αν φίλε αγανακτισμένε θέλεις τα παιδιά μας να περπατάνε τη νύχτα στο σκοτάδι να μας το πεις.
Μάθε επίσης ότι μένω στην οδό Σουρή την οποία φωτίζω με δικό μου προβολέα τα τελευταία δέκα χρόνια γιατί μου αρέσει να ζω στο φως και όχι στο σκοτάδι όπως κάποια ποντίκια σαν και σένα.
Για την πλατεία και τα υπόλοιπα να έρχεσαι και σε κανένα ΔΣ για να ακούς τις απόψεις μας.Το Δημαρχείο είναι πάντα ανοιχτό για όλους και περιμένει την βοήθεια όλων μας.

Υ.Σ.Στο πανηγύρι μας να έρθεις να σε κεράσω σουβλάκι ...

Ανώνυμος είπε...

πως να ερθει χρηστο? μια παρατηρηση εκανε ο ανθρωπος και τον κατηγορησες αμεσως αποκαλωντας τον ποντικι. αφου η εξουσια διεφθειρε κι εσενα μου φαινεται λογικο οτι τοσα χρονια διεφθειρει ολους τους αλλους.
Υ.Γ. μην ψαχνεις φαντασματα σ'αυτο το μηνυμα. απλως αναρωτησου

Το Προφίλ μας