Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αρωγός στον αγώνα κατά της φτώχειας

Οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κοζάνη για την προσφορά δωροεπιταγών αξίας 300 ευρώ για τη στήριξη των οικογενειών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και υποστηρίζονται από την ΑΡΣΙΣ.
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στο αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.


Ευχή μας, η κίνηση αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση του συνόλου των επιχειρήσεων της Κοζάνης, οι οποίες στο πλαίσιο και της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, να αναπτύξουν ανάλογες πρωτοβουλίες και να υποστηρίξουν κοινωνικές δράσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας facebook/Arsis.Kozani.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε και άλλους ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να δείχνουν τέτοιες ευαισθησίες...

Ηλίας είπε...

Πολύ καλή κίνηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Να τα βλέπουν κι άλλοι αυτά... που μόνο να διατυμπανίζουν ότι είναι Έλληνες ξέρουν. Εδώ, στην πράξη φαίνεται η ελληνικότητα και το ποια είναι σωστή εταιρεία.

Το Προφίλ μας