Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δήμος Σεερβίων-Βελβεντού: Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση παροχής υπηρεσιών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
       Στο πλαίσιο ένταξης του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού στον Άξονα Προτεραιότητας 10.1 «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής ΠΚΜ - ΠΔΜ», του Ε.Π. «Μακεδονία - Θράκη 2007 - 2013», και τίτλο πράξης «Τεχνική βοήθεια του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, με αντικείμενο την ωρίμανση της υλοποίησης των ενταγμένων έργων στο ΕΣΠΑ, την ολοκλήρωση προετοιμασίας έργων προς ένταξη σε αυτό, καθώς και την ενίσχυση της διοικητικής οργάνωσης του Δήμου στην παρακολούθηση των έργων αυτών, προσκαλεί επιστημονικό προσωπικό για την κάλυψη τριών (3) θέσεων των παρακάτω ειδικοτήτων, με σύμβαση παροχής υπηρεσιών:

Α) Μια (1) θέση, Π.Ε. Πολιτικού Μηχανικού.
Β) Μια (1) θέση, Π.Ε. Μηχανολόγου ή , Π.Ε Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Γ) Μια (1)  θέση, Π.Ε. Μηχανικού Περιβάλλοντος ή  Π.Ε. Πτυχιούχου Επιστήμης Περιβάλλοντος.
      Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση για την ειδικότητα τους, στον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ.: 50500, Σέρβια, υπόψη κ. Πιτένη Θεόδωρου. Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 και ώρα 14:30. Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά (Προσοχή ! Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τον αριθμό πρωτοκόλλου. Η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη). Η τελική επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνει με απόφαση Δημάρχου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση υποβάλλονται :
1.      Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής,
2.      Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
3.      Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν:
α. καταδικάσθηκαν για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,
β. είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί,
γ. έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω καταδίκης
δ. δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις..
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 24643 50117.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Βασίλειος Κωνσταντόπουλος
 
 
pdf ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΚΑΝΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας