Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ραντεβού για …σινεμά δίνει τις Τετάρτες ο Φιλοπροοδος Σύλλογος! Δείτε το πρόγραμμα ταινιών!

Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 11 Ιουλίου οι κινηματογραφικές προβολές στο στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου. Το πρόγραμμα που έχει επιλεγεί είναι ανάλαφρες ταινίες, κωμωδίες, με ελεύθερη είσοδο για όλους και ποπ-κορν κέρασμα στην πρεμιέρα!Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών προβολών, όπως αυτών ανακοινώθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου, έχει ως εξής:
11 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη θα προβληθεί η αστυνομική κωμωδία «Ραντεβού στο Παρίσι».

Την επόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου συνεχίζονται οι προβολές με το «What’s up doc», μια τρελή κωμωδία με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Στις 25 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Δέκα μικροί νέγροι», η κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι.
Στις 1 Αυγούστου θα προβληθεί η πασίγνωστη ταινία «Γάμος αλά Ιταλικά» με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι.
Μετά  τις διακοπές του Αυγούστου, στις 29 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η «Βασίλισσα της Αφρικής». Φέτος θα γίνει –δοκιμαστικά- μια προβολή για τους μικρούς φίλους, στις 18 Ιουλίου με την ταινία «Ο Ιάσωνας και οι αργοναύτες» (με ελληνικούς υπότιτλους)».
Στις 12 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί η ταινία που θα επιλέξουν οι ίδιοι οι θεατές, στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων…
Η είσοδος στις κινηματογραφικές προβολές είναι ελεύθερη για όλους…!
«Θέλαμε φέτος να έχουμε κωμωδίες, οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και θέλουμε ο κόσμος να ξεφύγει και να περάσει ένα διαφορετικό δίωρο”  σημείωσε ο Νίκος Κουρού, υπεύθυνος των κινηματογραφικών προβολών στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο.

Πηγή: Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας