Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ"


Χθές Κυριακή, 8 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι οκταήμερες εκδηλώσεις που είχαμε διοργανώσει στα πλαίσια του εορτασμού της Πολιούχου μας Αγίας Κυριακής.
Επιθυμούμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή της Πόλης μας, την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και την ΠΕ Κοζάνης, καθώς και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε τη «Θεατρική Συντροφιά» Πτολεμαΐδας που μας παρουσίασε με πολλή επιτυχία το «Θείο Βάνια» του Τσέχοφ

Ευχαριστούμε τα Χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Άρτας, Κομοτηνής, Πλατανορρεύματος και του ΜΟΣ, που λάμπρυναν με την παρουσία τους την Πανσερβιώτικη Συνάντηση και χόρεψαν με λεβεντιά και χάρη παραδοσιακούς χορούς της περιοχής τους.
Ευχαριστούμε τις Χορωδίες των Συλλόγων «Ορεστίς» του Άργους Ορεστικού, των Μακεδνών Κοζάνης και του Μικροκάμπου Κιλκίς, που μαζί με τη Χορωδία του ΜΟΣ προσέφεραν μια υπέροχη μουσική βραδιά στο Υπαίθριο θέατρο του Λόφου των Βυζαντινών Μνημείων.
Ευχαριστούμε επίσης τη Βυζαντινή Χορωδία Ιάκωβος Ναυπλιώτης, που ζωντάνεψε Βυζαντινούς Εκκλησιαστικούς Ύμνους στη Βασιλική της Βυζαντινής Καστροπολιτείας μας.
Τέλος ευχαριστούμε τα Μέσα Επικοινωνίας που κάλυψαν και πρόβαλαν τις εκδηλώσεις μας καθώς και όλους όσοι τις τίμησαν με την παρουσία τους.
Εγκαίρως θα ανακοινώσουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα λόγω του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου βραδιά Νεολαίας
Ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Το Δ.Σ. του ΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας