Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Περιφερειακή Ολομέλεια της «Δημοκρατικής Αριστεράς» στην Κοζάνη

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Παρουσία μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων», η περιφερειακή ολομέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς.Οι τρέχουσες πολιτικές ξελίξεις,΄οπως και ήταν φγυσικό, κυριάρχησαν στα θέματα συζήτησης, όπως επίσης έγινε και ο απολογισμός των εκλογών της 17ης Ιουνίου τόσο σε κεντρικό όσο κυρίαρχα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Στα πλαίσια της συνάντησης, έγινε και η εκλογή της περιφερειακής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά η Ντόρα Τσικαρδάνη «η περιφερειακή ολομέλεια γίνεται δεδομένων των εξελίξεων που εκκρεμούν, που βρίσκονται σε τροχιά και δεδομένων των σχεδιασμών που ακολουθούν ιδιαίτερα από τον Σεπτέμβριο και μετά. Η κυβέρνηση έχει συσταθεί και εμείς έχουμε επιλέξει την ενεργητική στήριξη της κυβέρνησης αυτής με βάση το πρόγραμμα στο οποίο έχουμε δεσμευθεί και με γνώμονα το δίπτυχο το οποίο προβάλλαμε και προεκλογικά: Από τη μια παραμονή στο ευρώ και από την άλλη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Αυτό στην πράξη σημαίνει χιλιάδες μεγάλα και μικρά πράγματα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και από τα οποία θα κρινόμαστε όλοι καθημερινά».
«Είναι δεδομένο ότι θα κρινόμαστε όλοι καθημερινά, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας και αυτό είναι ένα στοίχημα που εμείς έχουμε πάρει και θέλουμε να αναμετρηθούμε με το στοίχημα αυτό. Θα το δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε η ίδια. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ.: «Με εισήγηση της Ντόρας Τσικαρδάνη, μέλους της Ε.Ε., πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 4 Ιουλίου η Περιφερειακή Συνέλευση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με μεγάλη συμμετοχή μελών από τις Π.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας. Η ολομέλεια, συζήτησε τις τρέχουσες εξελίξεις και ανέδειξε με άμεση εκλογή την Περιφερειακή Επιτροπή του κόμματος, της οποίας άμεσος στόχος είναι η καλλιέργεια περιφερειακής «όρασης» και «οπτικής» και η καθημερινή παρέμβαση σε επίπεδο περιφέρειας».

Τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής
Μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι εξής: 1.Μελίκα Σανταλίδου (Καστοριά), 2.Βασίλης Διαμαντίδης (Καστοριά), 3.Γιώργος Καλαμάρας (Γρεβενά), 4.Κατερίνα Μέλφου (Φλώρινα), 5.Ντόρα Τσικαρδάνη (Κοζάνη), 6.Κώστας Μαχτής (Κοζάνη), 7.Αντώνης Σιαμπανόπουλος (Κοζάνη), 8.Τζούλης Θεοφάνους (Κοζάνη) και, 9.Σάκης Τζηκαλιός (Κοζάνη).
Στη συνέχεια, η Περιφερειακή Επιτροπή ανέδειξε γραμματέα της τον Σάκη Τζηκαλιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας