Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μαθητές με πλαστά χαρτιά δυσλεξίας !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ  
Με αυτό τον τίτλο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και διαπιστώνεται για μια φορά ακόμα ότι ζούμε σε μια χώρα διαπλοκής και διαφθοράς. Δεν μάς εκπλήσσει πλέον ΤΙΠΟΤΕ. Όλα ήταν και είναι δυνατά. Το θέμα είναι γιατί πρέπει να ανακοινώνονται οι κομπίνες και να μην τιμωρείται κανείς απατεώνας ή διαπλεκόμενος. Η ατιμωρησία είναι καθειρωμένη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους.
Υπάλληλοι δύο νοσοκομείων κατηγορούνται για την έκδοση τουλάχιστον 121 ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα. Για τις «υπηρεσίες» τους ζητούσαν από 300 έως 900 ευρώ. Υπόνοιες ότι βεβαιώσεις χρησιμοποιήθηκαν παράτυπα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Κύκλωμα που πουλούσε πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Τρεις γυναίκες υπάλληλοι του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και του «Σισμανόγλειου» κατηγορούνται ότι εξέδιδαν πλαστογραφημένα πιστοποιητικά δυσλεξίας, ακόμη και σε μαθητές της Γ' Λυκείου, που εξετάζονται με ευνοϊκούς όρους (προφορικά) προκειμένου να εισαχθούν στα ΑΕΙ.
Κι αν μπουν στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ τι κερδίζουν; Θα ξοδέψουν περιουσίες οι γονείς τους και οι ίδιοι θα καταλήξουν να μπουν στην κοινωνία ως "γραβατωμένοι άνεργοι". Μήπως πρέπει να τους πει κανείς ότι  υπάρχει ή θα πρέπει να υπάρχει και τεχνική εκπαίδευση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας