Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

GoatRide 2012 (κατάβαση με skateboard) στην Καστανιά Σερβίων!

Αυτή η διοργάνωση, είναι η πρώτη αυτού του είδους στην Ελλάδα. Το GoatRide 2012 θα γίνει στον δρόμο που οδηγεί από το χωριό Καστανιά στην κωμόπολη Σέρβια κοντά στην Κοζάνη (περίπου 27 χλμ. μακρυά). Στα 1200 μέτρα υψόμετρο το χωριό Καστανιά μας παρέχει πρώτης ποιότητας διαδρομή, σε πανέμορφο περιβάλλον, παροχές όπως ένα δωμάτιο ή κατασκήνωση στο γρασίδι (Πρέπει να φέρεις τη σκηνή σου!).
Επίσης, θα γίνει ένα μικρό παζάρι με διάφορα αντικείμενα & προιόντα (όποιος έχει κάτι να προσφέρει με χαρά θα του δώσουμε μια θέση ! – Αιτήσεις στο LongboardGreece - )
Ο ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΣ – GOATROAD είναι περίπου 6χλμ.. Για την κατάβαση αυτή ο δρόμος είναι κλειστός και χωρισμένος σε 2 τομείς πράγμα που μας επιτρέπει να είμαστε περισσότεροι ταυτόχρονα να δεις ποιές διαδρομές προτιμάς και να διαλέξεις από πού θα ξεκινήσεις!

Υπάρχουν κομμάτια της διαδρομής πολύ έντονα στα οποία απόλυτη συγκέντρωση και αυξημένο επίπεδο δυνατοτήτων είναι απαραίτητα για μια ασφαλή κατάβαση. ΄Όλο κάτω με τη μία, είναι σκληρό!!!Εγγυημένη αδρεναλίνη!!! Περάσματα με απότομες κλίσεις και κλειστές φουρκέτες συχνά πάνε μαζί καθιστώντας απαραίτητο να φρενάρεις για να τα καταφέρεις στις στροφές! Αλλά μην ανησυχείς, όλοι θα βρούν τις αγαπημένες τους “γραμμές“ και θα περάσει πολύ καλά! Η άσφαλτος είναι λεία και τραχυά ταυτόχρονα και γενικά έχει πολύ ¨Sexy¨ σχήμα ;-P

Για όλους τους αρχάριους:
Είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να κάνετε skate μαζί μας!! Προσπάθεισε να συμμετάσχεις στο SlideWorkshop-προπόνηση ? - αν δεν ξέρεις να κάνεις slide!
Μια νέα διάσταση του Longboarding ξεκινά μετά!! Όλοι θα πάρουν απαντήσεις που αφορούν εξοπλισμό, σανίδια, άξονες, ροδάκια.....μπλαμπλαμπλα ;-)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!(Κράνος, γάντια, επιαγκωνίδες και επιγονατίδες!)
Κάθε συμμετέχων πρέπει να εγγραφεί και να ελεγθεί ο εξοπλισμός του. Αυτό σημαίνει πως αν μας λείπει κάποιο μέρος του εξοπλισμου μας προσπαθούμε να το λυσουμε, έστω δανειζόμενοι τα απαραίτητα μέρη)
Έχετε κατά νου πως μάλλον δεν θα έχουμε catering οπότε ο κάθε ένας φέρνει το φαγητό του! Υπάρχει μια κουζίνα και ένα μπάρμπεκιου στο χώρο του Camping , οπότε μπορεί να κανονίσουμε κάτι.Υπάρχουν και σκέψεις να κάνουμε κάτι με ντόπιους παραγωγούς!!!

ΕΓΓΡΑΦΗ:

Με την άφιξη σου παίρνεις μια φόρμα εγγραφής που υπογράφεις και πληρώνεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5€!! Μετά θα πάρεις ένα ΠΑΚΕΤΟ – ΔΩΡΟ (Περιέχει : Δεν σου λέμε ;-) )

Με την εγγραφή είσαι στη λίστα καιγια το GOATSLIDE & Manual Διαγωνισμό!!!
Περισσότερες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στο ΒΟΥΝΟ!!!
Έχουμε ωραία δώρα για τους νικητές! Ο 1ος σε κάθε διαγωνισμό κερδίζει ένα καινούριο Σανίδι από έναν από τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ !!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ!

Μείνετε συντονισμένοι για Περισσότερες Ενημερώσεις και Νέα!!


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ


Philipp: +30 6940766146
philipp.sabow@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας