Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

"Να μην αντικαταστήσουμε το open.gov με το... koumparos.gov"

Ένα καυστικό σχόλιο για τις τοποθετήσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων, που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας τις προθέσεις του για την τακτική που θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.
«Nα μην αντικαταστήσουμε το open.gov με το... koumparos.gov», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης που έμεινε εκτός κυβέρνησης καθώς αρνήθηκε να τοποθετηθεί αναπληρωτής στο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Όπως γράφει το tovima.gr, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν κάποιοι από τους νέους γενικούς γραμματείς δεν ήταν και τόσο αντικειμενικά. Μίλησε μάλιστα για «πολιτευτές που απέτυχαν στις εκλογές» και επανέλαβε κάτι που έχει πει και δημόσια ότι η θέση του γενικού γραμματέα πρέπει να είναι μόνιμη και να αποτελεί την ανώτατη εξέλιξη του δημοσίου υπαλλήλου.
Προειδοποιητικές βολές έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά των υπουργών λέγοντας ότι δεν πρέπει να θεωρούν τα υπουργεία τους φέουδο και να μην διστάζουν να κάνουν περικοπές. Όπως είπε «εάν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να επέμβει και να τους ανακαλέσει αμέσως στην τάξη»...
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας