Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Θα υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα με τον μέγιστο βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας" (video)

Δραματικές διαβουλεύσεις με την τρόικα ξεκινάει η ελληνική πλευρά προκειμένου να αποφευχθούν τα οριζόντια μέτρα περικοπών.

Το κλίμα περιέγραψαν τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης τονίζοντας ότι μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συμφώνησαν να μην υπάρξουν νέα μέτρα, αλλά και να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις με την τρόικα ώστε να οριστικοποιηθούν οι προτάσεις της κυβέρνησης για όλα τα ισοδύναμα μέτρα.


Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση υπόσχεται ότι θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν ψηφιστεί. Ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών ότι θα εφαρμοστούν στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, όμως δεν θα υπάρξουν νέα.

«Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα, θα υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα με τον μέγιστο βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας» είπε και τόνισε ότι κρίσιμο ρόλο θα αναλάβει η Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης.

Από την πλευρά του ο Φ. Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι οι τρεις αρχηγοί αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και τόνισε ότι θα υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο για να ζητήσουμε επαναδιαπραγμάτευση για την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας