Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Άθλια η κατάσταση στον ποδηλατόδρομο προς την Καρυδίτσα Κοζάνης! (video)

Σήμερα 20/07/12 βρεθήκαμε με την κάμερα του blog ''ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ'' στον  ποδηλατόδρομο που υπάρχει στην έξοδο της Κοζάνης προς τον οικισμό της Καρυδίτσας! Ένας  ποδηλατόδρομος ο οποίος δεν έχει πολλά χρόνια που δημιουργήθηκε εντούτοις όπως θα δείτε βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση...!

1)Τα χόρτα έχουν καλύψει πολύ μεγάλο μέρος του και σε κάποια σημεία φτάνουν τα 2 μέτρα πράγμα το οποίο γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνο είναι,  
2)
οι πινακίδες που υποδεικνύουν στους οδηγούς ότι είναι ποδηλατόδρομος είναι κυριολεκτικά έτοιμες να πέσουν πάνω στους ποδηλάτες που διέρχονται από εκεί και ιδίως μικρά παιδιά, 3) οι κώνοι που υπάρχουν κατά μήκος του ποδηλατόδρομου έχουν διαλυθεί και δεν έχουν αντικατασταθεί ποτέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πραγματικά καμία προστασία για τους ποδηλάτες! Το βίντεο που θα δείτε είναι  αδιάψευστος μάρτυρας όλων όσων αναφέραμε παραπάνω! 


Υ.Γ Προς Δήμαρχο Κοζάνης: κ.Λάζαρε Μαλούτα ο οποίος είστε δήμαρχος Κοζάνης τι έχετε να μας απαντήσετε για αυτό το θέμα; Εσείς δεν ήσασταν που αναφέρατε ότι οι πολίτες πρέπει να χρησιμοποιούν τους υπάρχοντες ποδηλατόδρομους; Και βέβαια να τους χρησιμοποιούμε αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ειδικά ο συγκεκριμένος δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ελπίζουμε να προβείτε στην συντήρηση του το συντομότερο δυνατό για να μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε χωρίς κίνδυνο!

http://www.apokaliptikeseidiseis.blogspot.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε το διευρυμένο έρεισμα θεωρείται ποδηλατόδορμος? Ισως εκεί που ο "ποδηλατοδρομος" είναι αναμεσα στα χόρτα μπορεί να θεωρηθεί πιο ασφαλής.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους τόσα λεφτά δίνουμε για φόρους στο δήμο και ακόμη και αυτό το πράγμα που θεωρείται ποδηλατόδρομος πανάθεμα τους δεν συντηρείται κατα το ελάχιστο.Ελλάδα του 2012 είμαστε μετά.Μπράβο στο blog ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για το ρεπορτάζ

Το Προφίλ μας