Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ποια είναι η δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες; Σκεφτήκατε ποτέ γιατί κάποιος άνδρας θα επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό; Μήπως για λιποαναρρόφηση; μήπως για μπότοξ;, μήπως για να τονίσει τα ζυγωματικά και το πηγούνι του; Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο κάνετε λάθος. Διαβάστε το ιατρικό άρθρο και δείτε ποια είναι η δημοφιλέστερη πλαστική επέμβαση στους άνδρες και γιατί...

 
Η αυξητική πέους αποτελεί τη δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες.
Αφορά συνηθέστερα σε επιμήκυνση του πέους και αρκετές φορές σε συνδυασμό της με διόγκωσή του ( αύξηση της περιμέτρου του).
Η επιμήκυνση σε φυσιολογικούς άνδρες με φυσιολογική στυτική λειτουργία, γίνεται με κινητοποίησή του ουσιαστικά προς τα έξω, αφού μεγάλο τμήμα του (ειδικότερα σε άτομα με πολύ λίπος στην υπερηβική χώρα ),παραμένει στη χάλαση, ¨θαμμένο¨ εντός της πυέλου.
Για την κινητοποίηση αυτή είναι απαραίτητη ή διατομή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος ¨κρεμασμένο¨ από το ηβικό οστό, και η κινητοποίηση του δέρματος στην περιοχή του τριχωτού εφηβαίου, συνήθως με τομή V-Y.
Σε περιπτώσεις αυξημένου υπερηβικού λίπους γίνεται επιπρόσθετα λιποαναρρόφηση ή λιπεκτομή. Η επέμβαση διαρκεί 1:30-2:00 ώρες, και η διάρκεια νοσηλείας είναι μία μέρα. Το μήκος αυξάνεται κατά μέσο όρο 3,45 εκ. σε χάλαση(2,1-4,5), και 0,65 εκ. σε στύση (0,5-1,0).
Για τη διόγκωση του πέους έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορες τεχνικές και υλικά,( τεχνητά μοσχεύματα,λίπος,υαλουρονικό,κλπ ) χωρίς μεγάλη επιτυχία ,λόγω της δυσκολίας να παραμείνει συμμετρικό το αποτέλεσμα ,από τις αυξομοιώσεις του μεγέθους του πέους κατά τη στύση.
Η τεχνική “Perovic”, με τη χρήση βιοαποδομήσιμων ικριωμάτων (scaffolds) ,που χρησιμεύουν σαν “καλούπια “για την τοποθέτηση κυττάρων πλάσματος του ίδιου ασθενούς,επεξεργασμένων με αυξητικούς παράγοντες, και τελικό αποτέλεσμα την ανάπτυξη αυτόλογου ιστού, κατανεμημένου συμμετρικά ,κάτω από το δέρμα του πέους (δαρτός χιτώνας), αποτελεί τα τελευταία χρόνια, μία πολύ ασφαλή τεχνική, με ποσοστά επιτυχίας που πλησίασαν το 100 %, σε μια σειρά περισσότερων των 500 περιστατικών .
Η σημαντικότερη (αλλά εξαιρετικά σπάνια) επιπλοκή ήταν η φλεγμονή του υλικού ,στη διάρκεια του χρόνου μέχρι να απορροφηθεί (3 μήνες περίπου).
Τα αποτελέσματα από μια εμπειρία 10 ετών έδειξαν μέση αύξηση της περιφέρειας σε χάλαση 3,15 εκ.(1,9-4,1), και σε στύση 2,47 εκ.(1,8-3,0).


iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας