Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Διάθεση δωρεάν θέσεων σε ανέργους στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Γρεβενών

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη,  η οποία και έγινε δεκτή με πολύ προθυμία από την διοργάνωση του Α.Λ.Π. θα διατεθούν δωρεάν 15 θέσεις σε άνεργους Δημότες του Δήμου Γρεβενών ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής προσφοράς. Οι θέσεις αυτές θα διατεθούν όπως και οι υπόλοιπες με σειρά προτεραιότητας και με την προσκόμιση από τους ενδιαφερόμενους της κάρτας ανεργίας.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές στο Α.Λ.Π. με εντυπωσιακή την προσέλευση και συμμετοχή των Γρεβενιωτών  από την πρώτη κι όλας ημέρα της έναρξης των επίσημων εγγραφών, οι οποίοι και εκφράζουν  την  ικανοποίηση τους  για την απόφαση του Δήμου Γρεβενών να λειτουργήσει και στα Γρεβενά Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο.
Οι  εγγραφές  ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 30/11/12 και πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γρεβενών ( 13ης Οκτωβρίου 1) ώρες 10:00 έως 14:00.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές και  ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alp.edu.gr

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, στις εγγραφές τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές  αφορούν  την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών  (Α.Λ.Π.).,και συγκεκριμένα για τον α’ κύκλο μαθημάτων  με θέμα:: «Σωματική & ψυχική Υγεία» και β’ κύκλο μαθημάτων με θέμα:: «Σύγχρονα Κοινωνικά προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας