Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΚΟ για το LEADER

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώθηκαν από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με θέμα την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2007-2013.
Χθες 28-1-13 πραγματοποιήθηκε η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής.
Τις ενημερωτικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν συνολικά 400 άτομα περίπου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν αναλυτικά  για το πρόγραμμα επί τόπου στα γραφεία της ΑΝΚΟ, Φον Καραγιάννη 1-3,  2ος όροφος – Τμήμα LEADER - από 8:00 έως 17:00 καθημερινά, τηλεφωνικά στο 2461024022, αλλά και από την ιστοσελίδα του προγράμματος : www.ankoleader.gr.

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013, στα γραφεία της ΑΝΚΟ,

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένο σφραγισμένο «φάκελο υποψηφιότητας», σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΙ της πρόσκλησης, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.ankoleader.gr, σε 2 αντίτυπα (ένα από τα οποία είναι το πρωτότυπο) και επιπλέον σε ηλεκτρονική μορφή (cd).


Τα κριτήρια για την αξιολόγηση των προτάσεων των υποψήφιων δικαιούχων αναφέρονται αναλυτικά στα Παραρτήματα III  και IV της πρόσκλησης και διακρίνονται σε κριτήρια επιλεξιμότητας (ελάχιστα απαιτούμενα κριτήρια) και σε κριτήρια επιλογής (βαθμολογούμενα κριτήρια) ανάλογα με το είδος της προκηρυσσόμενης δράσης. Όσοι υποψήφιοι δεν πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας ή όσοι δεν προσκομίσουν κάποιο ή όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των εν λόγω κριτηρίων αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν το φάκελό τους στην ΑΝΚΟ, για προέλεγχο δικαιολογητικών, πριν την καταληκτική ημερομηνία.


Από το Γραφείο Τύπου της ΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας