Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Στη Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών συμμετείχε η εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών-τσαγιών-ροφημάτων –σαλεπιού Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑEBE



Στη Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Δετρόπ από 7 έως 10 Μαρτίου συμμετείχε η εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών-τσαγιών-ροφημάτων –σαλεπιού Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑEBE.
Στο περίπτερο 7 σε συνεργασία με τη λέσχη αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης, και στο περίπτερο 13 σε συνεργασία με τον διανομέα της Κεντρικής Μακεδονίας και Χαλκιδικής Αφοί Kοντζόγλου Δίκτυο διανομών Αε.


Χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέφτηκαν την έκθεση και υπήρξε ενδιαφέρων για τα Ελληνικά προϊόντα που συσκευάζει και προωθεί η εταιρεία, όπως είναι το τσάι του βουνού, η ρίγανη και το μείγμα σαλέπι κλασσικό, σαλέπι με saffron και με κακάο. Η εταιρεία είναι  πιστοποιημένη κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο των τροφίμων ISO 22000:2005, διανέμει τα προϊόντα πανελλαδικά, ενώ  εξάγει τα προϊόντα της σε οκτώ χώρες.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν γευστικές δοκιμές του ευεργετικού ροφήματος σαλεπιού, και να ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με στόχο την παροχή προϊόντων που πληρούν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και είναι άκρως ανταγωνιστικά στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Με εκτίμηση,


Αθανάσιος Μ. Μπαγκατζούνης
             (Δ. Σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας