Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σημαντική Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για Δυνατότητες Ανάπτυξης Εξαγωγικής Δραστηριότητας στις αγορές των Χωρών Ρωσίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας και Σερβίας» Στο ΒΙΟ.ΠΑ Σιάτιστας, Κυριακή 21/4/2013 & ώρα 11:00.



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» μαζί με το Γραφείο της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (ΔΟΣ) & Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΑΣ) και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης διοργανώνουν Ημερίδα, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στο ΒΙΟ.ΠΑ Σιάτιστας,  με θέμα:

«Ενημέρωση για τις Δυνατότητες ανάπτυξης Εξαγωγικής δραστηριότητας στις αγορές  της Ρωσίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας και Σερβίας».


Εισηγητές της ημερίδας θα είναι Εμπορικοί και Οικονομικοί Ακόλουθοι των Υπηρεσιών των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στις εν λόγω χώρες.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας της οποίας η διάρκεια θα είναι τουλάχιστον τρίωρη, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν σχετικά με το θέμα ερωτήματα στους εισηγητές, καθώς έχει προβλεφθεί χρόνος για ερωτοαπαντήσεις.
Καλούμε  τα μέλη του Επιμελητηρίου, που είτε δραστηριοποιούνται στον εξαγωγικό τομέα, είτε ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις παραπάνω χώρες, να συμμετέχουν στη σημαντική αυτή  Ημερίδα, για να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι αγορές των παραπάνω Χωρών,  καθώς και τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αύξηση των εξαγωγών τους, αλλά και την εισχώρησή τους σε αυτές τις αγορές.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας