Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Ανακοίνωση για Μέτρο 311

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν  στο ΜΕΤΡΟ 311 «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ»  του ΑΞΟΝΑ 3 «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» μπορούν να  υποβάλουν αιτήσεις ενίσχυσης  έως 24/4/2013 και θα κατατίθενται ως φυσικός φάκελος (πρωτότυπο και αντίγραφο) στους Φορείς Υποδοχής εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής υποβολής. Η διαδικασία υποβολής περιγράφεται στην  πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΥΠΑΑΤ.
Δικαιούχοι:

1. Φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι επαγγελματίες αγρότες, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών σύμφωνα με τον υπ. αριθ. 3874 Νόμο (ΦΕΚ 151/Α/2010) "Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων".
2. Νέοι Γεωργοί στα πλαίσια του καθεστώτος ενίσχυσης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013.
Η τεκμηρίωση της επιλεξιμότητας του δικαιούχου απαιτεί την προσκόμιση των παρακάτω εγγράφων τα οποία αποτελούν πρωτεύοντα δικαιολογητικά:
Α. Βεβαίωση στον κλάδο κύριας ασφάλισης του ΟΓΑ
Β. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο.
Γ. Αντίγραφα εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τριών τελευταίων ετών ή φορολογικών δηλώσεων (Ε1) σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί εκκαθαριστικό σημείωμα.
Δ. Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών (η εν λόγω βεβαίωση ταυτοποιείται με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας