Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Νεράιδα - Κέντρο του Δήμου Σερβίων Βελεβντού

Μεγάλη  ημέρα  σήμερα,  1η  Απριλίου  2013  για  την  Νεράιδα.
            Με  απόλυτη   μυστικότητα  και  μετά  από  πρόταση  της  ΜΚΟ  Βελβεντού, εδώ  και  πολλούς  μήνες,  ο Δήμαρχος  αποφάσισε  την  μεταφορά  του  Δημαρχείου  στην  Νεράιδα  και  την  μετονομασία  του  Δήμου  σε  Δήμος  Νεράιδας.
            Για το σκοπό αυτό  έχει  ανακαινισθεί  το  πρώην  Κοινοτικό Κατάστημα  Νεράιδας  σύμφωνα με τις ανάγκες  του Δημάρχου  και  των Αντιδημάρχων  του  Δήμου  Σερβίων Βελβεντού.
         
  Όπως  μου εκμυστηρεύτηκε  η  ενέργειά του αυτή , θα ομαλοποιήσει   τις  σχέσεις  του Δήμου  με  την  ΜΚΟ, αφού πλέον  η έδρα του Δήμου , θα είναι  σε ουδέτερο έδαφος.
            Η  εξαιρετική θέα  που διαθέτει  η  Νεράιδα, θα τον  εμπνέει  και  θα τον εμψυχώνει, βγαίνοντας  δε  στην  βεράντα  θα  μπορεί  με  μια ματιά, να ελέγχει  ολόκληρο  τον  Δήμο.
            Οι  Νεραϊδιώτες   μένοντας  ικανοποιημένοι, από  αυτήν  την  απόφαση του Δημάρχου,  στις αρχές  του Γενάρη  παρήγγειλαν  το αυτοκίνητο  με  τις  πινακίδες  ΔΝ142013 των  φωτογραφιών.

            Το αυτοκίνητο  με  το οποίο  θα μετακινείται  ο  Δήμαρχος   είναι εξοπλισμένο  με τα τελευταίας  τεχνολογίας  εξαρτήματα , έτσι  που  θα  έχει  από  τώρα  και  στο  εξής  ένα άνετο,  ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι.  
Η  τελετή  παράδοσης  των  κλειδιών  θα  γίνει  στο νέο  Δημαρχείο  Νεράιδας  παρουσία  όλων  των κατοίκων,  στις  μία το μεσημέρι.  Στην συνέχεια  θα επακολουθήσει  δεξίωση  στο  Πάρκο  δίπλα  από την εκκλησία του χωριού.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ  ΔΗΜΑΡΧΕ
                                                                                                Ξενοφών  Βαΐζογλου
                                                                                           Πρόεδρος  Δήμου  Νεράιδας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ξενοφών αφού το παρήγγειλαν και θα το παραλάβουν το αυτοκίνητο πως βρίσκεται ήδη στη Νεράιδα;

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙ-VRES ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών νομίζω πως θα μπορούσες να το διεκδικήσεις το παραπάνω.Ποιο χωριό τόσο μικρό σαν και το δικό σου έχει αντιδήμαρχο αλλά και συνολικά τρείς μόνιμους κατοίκους του χωριού σου στο ΔΣ του Δήμου.Και αν δε σου κάτσει η μεταφορά του Δήμου στην Νεράιδα τότε κάνε και συ μία ΜΚΟ και να γίνεις πρόεδρος αυτής.Ξενοφώντα όλα μπορούν να γίνουν και ας είναι και ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ αρκεί να το πιστέψεις εσύ και οι χωριανοί σου.Θα μπορούσες να ζητήσεις να γίνει και πρωτεύουσα του νομού η Νεράιδα μιας και είναι το πιο όμορφο σημείο του νομού μας.Είναι καλό να υπάρχουν όνειρα και ας είναι και πρωταπριλιάτικα!!!!Τουλάχιστον εσύ Ξενοφώντα έχεις χιούμορ όχι σαν κάτι άλλους.

Μπράβο σου πάντως που επιμένεις να διαφημίζεις τον τόπο σου ακόμη και με αυτόν τον τρόπο.

Το Προφίλ μας