Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Όχι Γιάννης… Γιαννάκης!!!

Από το Kozanimedia.gr
Ο λόγος για τα όσα ανέφερε, μιλώντας τηλεφωνικά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην εκπομπή «ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ» του TOP Channel, ο πρόεδρος της ΜΚΟ Βελβεντού και πρώην δήμαρχος Μανώλης Στεργίου. Ο οποίος ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με τη φράση περί «κατοχικής αρχής», που ακούστηκε από Βελβεντινό και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ήταν η αιτία αποχώρησής του από την υπογραφή της σύμβασης για τον βιολογικό καθαρισμό. Τι απάντησε ο κ. Στεργίου; Πώς οι κάτοικοι νιώθουν σαν να ζουν σε «κατεχόμενα»! Τώρα ποια η διαφορά ανάμεσα σε «κατοχική αρχή» και σε «κατεχόμενα», μόνο εκείνος γνωρίζει…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μιλησε για διαφορα.Το ιδιο ειναι.Η λεξη ομως ''ΣΑΝ'' δεν σας λεει τοποτα.Ο Δημος φερεται ''ΣΑΝ'' κατοχικη αρχη στο Βελβεντο (χωρις να σημαινει οτι ειναι) επειδη κανει οτι και οταν θελει για το Βελβεντο και οι βελβεντινοι νοιωθουν ''ΣΑΝ'' σε κατεχομενα γιατι ο Δημος δεν εξυπηρετει ουτε σχεδον τις βασικες αναγκες του Βελβεντου παρακρατωντας το μεγαλυτερο μερος των κονδυλιων που αντιστοιχουν στην δ.ε. Βελβεντου.Εν καρακλειδι η τυχη του Βελβεντου ειναι στα χερια αλλων.Ελπιζω Πλιατσο και Πιτσιαβα να ελυσα την απορια σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Στεργίου έσπειρε τον φανατισμό και τώρα δεν μπορεί να τα συμμαζέψει. Είναι υπεύθυνος για όλα. Ας το πάρει επί τέλους απόφαση ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αν το χωνέψει αυτό και συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή ,τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για το Βελβεντό.

ΔΗΜΟΤΗΣ Δ.Ε. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

Η Δημ. Αρχή θα μπορούσε να έχει καλύτερη συνεργασία με άλλους από το Βελβεντό που δεν ονομάζονται, δε λειτουργούν και δε σκέφτονται όπως ο Στεργίου. Έτσι με λίγα ή και χωρίς λεφτά, θα μπορούσε να ικανοποιεί βασικές ανάγκες των Βελβεντινών.
Φοβούμενη όμως της αντιδράσεις ολίγων στενόμυαλων εκ Σερβίων που θα την κατηγορήσουν ότι χαϊδεύει τα αυτιά των "άσπονδων" γειτόνων, αλλά και 10-15 "θερμοκέφαλων" εκατέρωθεν, διστάζει να κάνει το άνοιγμα προς το Βελβεντό. Η πρόοδος των κοινωνιών όμως δεν είναι σωστό να καθορίζεται από τη στάση των "ακραίων" στοιχείων. Έστω και τώρα να κάνει το άνοιγμα γιατί στο τέλος της θητείας της πρέπει οι σχέσεις να γίνουν ομαλότερες από ότι ήταν στην αρχή είτε:
α) Οι εκλογές γίνουν σε έναν Δήμο (σημ. κατάσταση)
β) Οι εκλογές γίνουν σε δύο Δήμους (ανεξ. Βελβεντού)
Θεωρητικά ο κ. Δήμαρχος τα είπε προχθές, μένει να τολμήσει (δυσκολότερο) να τα εφαρμόσει στην πράξη εν συνόλο ή εν μέρει τους επόμενους 12 μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες .Τολμαει ομως καποιος που θελει να πλησιασει΄΄ αφου η γκεσταπο καραδοκει.

Το Προφίλ μας