Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Η ουσία είναι… ο Αθλητής»

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» του Δήμου Κοζάνης για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η ουσία είναι… ο Αθλητής» και θέμα τα συμπληρώματα διατροφής και τα αναβολικά, του Αντώνη Γρηγοριάδη Εργοφυσιολόγου M.sc., από τις εκδόσεις Mediacast-Χατζηνικολάου.
Θα μιλήσουν οι
-         Περικλής Βασιλάκης, καθηγητής διαιτησίας, πρώην διαιτητής FIFA, σύμβουλος Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
-         Αχιλλέας Καλλίστρατος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υπο
ψήφιος Διδάκτορας Ιατρικής
-         Περικλής Αμανατίδης, Προπονητής UEFA PRO
-         Ιωάννης Σόκουτης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης
-         Βασίλης Βασιλακόπουλος, Καρδιολόγος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης
Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του WEST Βάσω Αννουλίδου

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από που ο συγκεκριμένος - Αντώνης Γρηγοριάδης είναι εργοφυσιολόγος και μάλιστα με Master. Το πανεπιστήμιο που λέει πως σπούδασε δεν έχει σχολή αθλητικών επιστημών ούτε καν Γυμναστικής ακαδημίας. Δηλώνει πως έχει και Master Διατροφής μαζί με την Εργοφυσιολογία.
Αντε και Πυρηνικός φυσικός και Νευροχειρουργός και ότι άλλο πιασάρικο υπάρχει.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

panagiotis είπε...

Η σοβαρότητα θα πρέπει να ειναι και στα σχόλια σου... Πρώτα ψάξε τι έχει ο καθένας και μετά σχολίαζε....

panagiotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Που μωρέ έκανε μεταπτυχιακό σε εργοφυσιολογία και διατροφή. Σε ποιό πανεπιστήμιο και ποιό τμήμα πανεπιστημίου;
Η εργοφυσιολογία δεν είναι ειδικότητα όπως οι παραδοσιακοί χοροί. Μεταπτυχιακό Εργοφυσιολογίας δίνουν ελάχιστα πανεπιστήμια στον κόσμο στο οποίο για να εγγραφείς μετά από πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας πρέπει πρώτα να πάρακολουθήσεις μαθήματα Φυσιολογίας, Χημείας, Βιολογίας, Αθλητιατρικής κτλ. Και μη μου πεις αυτά τα κάναμε στην γυμναστική ακαδημία γιατί θα γελάσουν όσοι διαβάζουν.
Περιμένω απάντησή σου για το που τα έκανε όλα αυτά;

panagiotis είπε...

εσύ κατηγορείς χωρίς να έχεις ιδέα...μασημένη τροφή δεν δίνω σε κανέναν...πρώτα ψάξε και μετά σχολίασε για το τι έχει ο καθένας, εάν δεν τα έχει θα πάρω το μέρος σου και άσε τις λαϊκότητες...κάνε την αναζήτηση σου και μετά έλα να μου πεις με επιχειρήματα ότι αυτά που δηλώνει δεν τα έχει και ότι αυτό αυτό και αυτό είναι ψευδή στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι απόλυτα σίουρος πως είναι ψεύτικος. Γυμναστής είναι που το παίζει μεγάλος και δηλώνει ότι θέλει. Στην Ουγκάντα που ζούμε τι περιμένεις! Κάποτε θα την πατήσει όμως.
Εσύ που ξέρεις που τα έκανε τα Μαστερ πες μας το τμήμα την χρονιά και το πανεπιστήμιο που τα έκανε.
Ασε μας ρε φίλε που νομίζετε πως μπορείτε να δουλεύετε το κόσμο!
Ξέρεις τι είναι η εργοφυσιολογία;

panagiotis είπε...

Εαν εισαι σιγουρος οπως λες,κανε μηνυση και θα τον διαγραψει ο σύλλογος του,εαν θέλεις να μαθεις που εκανε τι , αγορασε το βιβλιο...
Περιμενω να μου πεις εσυ τι ειναι καθως εχεις αποψη για τα παντα

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς δεν υπάρχει σύλλογος που να ανήκει. Σχετικά με το βιβλίο διάβασα το προηγούμενο για τις ακαδημίες και κατάλαβα. Αυτό το βιβλίο είναι επιπέδου δημοτικού! Αν αυτό εσύ το θεωρείς επιστήμη προφανώς δεν έχεις διαβάσει κανένα επιστημονικό βιβλίο. Αυτές είναι εκθέσεις ιδεών και μάλιστα χαμηλότατου επιπέδου. Τέλος πάντων, μάλλον και εσύ είσαι επιστήμονας του ίδιου επιπέδου. Για να γνωρίζετε και οι δύο, αυτές είναι εργασίες για παιδάκια σχολικού επιπέδου. Φυσικά όποιος έχει επίπεδο χαμηλότερο από αυτό που διαβάζει, τότε όλα του φαίνονται επιστημονικές μελέτες.
Κάποτε ένας προπονητής ποδοσφαίρου είπε στους παίκτες.... Ε! εσείς εκεί κάτω κάντε γρήγορα ζευγάρια τρείς - τρείς.
Πιθανά αυτός να είναι και ινδαλμά σου!!!

panagiotis είπε...

Από αυτά που γράφεις συνέχεια καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γράψεις ένα επιχείρημα επάνω στα σε αυτά που αναφέρθηκαν και χάνω μόνο τον χρόνο μου να ασχολούμαι μαζί και πλέον σου έδωσα και μεγάλη αξία που ασχολήθηκα, δεν έχεις κανένα επιχείρημα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι γράφεις άσχετα πράγματα που είπε κάποιος, κάποτε, μια παλιά εποχή, καθώς και από τα σχόλια σου για μένα καθώς όταν δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε με επιχειρήματα αυτά που πιστεύουμε ξεκινάμε και λέμε εσύ είσαι έτσι, αυτός είναι έτσι και προσπαθώντας να μειώσουμε την προσωπικότητα του άλλου να θέλουμε να αναδείξουμε πόσο καλύτεροι είμαστε εμείς και θα τελειώσω λέγοντας σου ότι σύλλογος υπάρχει άλλα μάλλον δεν έχεις δικαίωμα να γίνεις μέλος καθώς δεν το γνωρίζεις και κατά συνέπεια δεν έχεις καμία σχέση με την εργοφυσιολογία. Επίσης, όπως αναφέρεις ότι εσύ είσαι ένας επιστήμονας μεγάλου επιπέδου, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ένα βιβλίο πριν γραφθεί προκαθορίζει ο συγγραφέας του το αναγνωστικό κοινό που θέλει να απευθυνθεί καθώς αυτό προσδιορίζει την γλώσσα, την γραφή, το ύφος, τις λέξεις, τον τίτλο, όλο το περιεχόμενο του, οπότε εάν έχεις χρόνο σκέψης σκέψου και αυτή την εκδοχή. Τέλος, θα ήθελα να μου πεις τα δικά σου βιβλία ώστε να γίνεις εσύ ίνδαλμα μου και όχι ινδαλά μου μεγάλε επιστήμονα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είπα ποτέ πως είμαι μεγάλος επιστήμονας. Γυμναστής είμαι που ασχολούμαι με την προπόνηση. Αν εσύ έχεις την εντύπωση πως αυτά είναι επιστημονικά συγγράμματα τότε αγαπητέ μου το επίπεδό σου είναι ΧΑΜΗΛΟ.
Θα σου πω πως αυτά μπορούν να γραφούν από ένα μαθητή γυμνασίου ως εργασία σε μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού και μάλιστα σε μία ημέρα. Εντάξει είπαμε πως έχουμε χαμηλό επίπεδο αλλά μην το ξευτιλίζουμε κιόλας. Θα μπορούσα να σε παραπέμψω σε αρκετά επιστημονικά συγγράμματα πραγματικών εργοφυσιολόγων αλλά θεωρώ πως είναι ανούσιο. Αν εσύ ή αυτός είσαι εργοφυσιολόγος και διαιτολόγος με Master θα σου ζητήσω να μας πεις από πιο Πανεπιστήμιο και σε πια σχολή συγκεκριμένα έγιναν τα Master. Αν μου το πεις εγώ θα ζητήσω συγνώμη και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ!!! Αν θέλεις πες μας και την χρονολογία των πτυχίων.
Εκτός αν είναι μυστικό και δεν λέγεται. Μια φορά το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο που λέει πως σπούδασε δεν έχει καν τμήμα Γυμναστικής Ακαδημίας. Το Πανεπιστήμιο του Μονάχου (Ludwig-Maximilians-Universität München, Λουδοβίκειο-Μαξιμιλιάνειο Πανεπιστήμιο του Μονάχου) δεν έχει καν τη λέξη εργοφυσιολογία ή αθλητική φυσιολογία στο ενεργητικό του.
Περιμένω να μας πεις τα πανεπιστήμια και τις σπουδές. Για να τελειώνουμε θα σου ζητήσω για μια ακόμη φορά να μας πεις τα ονόματα. ΠΕΡΙΜΕΝΩ…
ΑΝ ΔΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α! και κάτι ακόμα. Πιθανώς ο συγκραφέας προκαθόρισε και εσένα μεσα στο κοινό του. Και μην βιαστείς να το σχολιάσεις. Είσαι στοχευμένος αναγνώστης, άρα αυτό σε ξεχωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Panagiotis,
Ακόμη περιμένω τα ονόματα των πανεπιστημίων που έγιναν τα μεταπτυχιακά.
Δεν ζητάω πολλά, ή μήπως ζητάω;

Το Προφίλ μας