Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Επίσκεψη μαθητών και μαθητριών σχολικών μονάδων στην έκθεση τοπικών & Ελληνικών προϊόντων στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών και μαθητριών, των σχολικών μονάδωνπ/βαθμιας & δ/βαθμιας εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην έκθεση τοπικών & Ελληνικών προϊόντων, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης και θα διαρκέσει έως τις 20 Απριλίου.
Την εν λόγω Έκθεση διοργανώνουν το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Κοζάνης και την α/βαθμια και β/βαθμια εκπαίδευση της Περιφερειακής μας Ενότητας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας και να γνωρίσουν τα τοπικά και εν γένει Ελληνικά προϊόντα που παράγουν, συσκευάζουν και διακινούν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Την Τρίτη 2 Απριλίου επισκέφθηκαν το χώρο τρία σχολεία και την Τετάρτη 3 Απριλίου άλλα δύο. Τους μαθητές υποδέχθηκαν επιχειρηματίες εκθέτες και τους μίλησαν για τις επιχειρήσεις τους  και  τους τρόπους παραγωγής των προϊόντων τους, ενώ τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοι – καθηγητές τους, ενθουσιάστηκαν από τον τρόπο παρουσίασης των εκθεμάτων, αλλά από τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης.

Όσοι επιχειρηματίες –μέλη του Επιμελητηρίου  επιθυμούν να παραβρίσκονται στην υποδοχή των μαθητών στο Εκθεσιακό Κέντρο παρακαλούνται να λάβουν πληροφορίες στα τηλ . του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης 24610 45980, 45978 & 45977 για τις επισκέψεις των μαθητών.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας