Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παπανδρέου κατά Έθνους κι αρθρογράφων της Καθημερινής για τη Μανωλάδα

Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου, δεχόταν και δέχεται επιθέσεις επειδή σε όλη του τη ζωή παλεύει και για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Αυτή τη στάση συνεχίζει να κρατά παλεύοντας για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου χωρίς διακρίσεις.
Για αυτή του τη στάση μπήκε στο στόχαστρο κάθε οπισθοδρομικής δύναμης, ιδιαίτερα δε, επειδή επί των ημερών της κυβέρνησής του νομοθετήθηκε ένα σωστό -και προοδευτικότερο- πλαίσιο, για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέδειξε και αναδεικνύει πάντα και διεθνώς, τις δυνατότητες των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Προϊόντων που βασίζονται στο μεράκι και στις δυνατότητες των Ελλήνων καλλιεργητών, στον σεβασμό του περιβάλλοντος και πάνω απ' όλα του ανθρώπινου δυναμικού. Προϊόντων που βασίζονται σε αξίες ελληνικές, αξίες οικουμενικές. Πιστεύοντας ότι, η Ελλάδα έχει μέλλον μόνο εάν ταυτιστούν τα προϊόντα της με τη λέξη "αξία". Δηλαδή, το αντίθετο των όσων συνέβησαν στη Μανωλάδα, που θίγουν το φιλότιμο κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη.

Είναι, λοιπόν, και υποκριτική και αστεία η προσπάθεια αρθρογράφων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του ΕΘΝΟΥΣ να επιχειρούν να συνδέσουν ανόμια ζητήματα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου "αποθεώνει" την βάναυση κακομεταχείριση μεταναστών!

Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη σοβαρότητα, αλλά και την αυτοπροστασία αυτών των εφημερίδων.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας