Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Περί των επεισοδίων εν Βελβενδώ

Από τη στήλη ο Σαββατοκύριακος του Ζήση Πιτσιάβα - Kozanimedia.gr
Βελβεντό δυνατό ανεξάρτητο, άκουσες ο Δακής μόλις κατέβηκε απ’ το αμάξι και είπε να ανοίξει μια κουβεντούλα με τους κατοίκους της περιοχής. Προσπάθησε να ξεγλιστρήσει στέλνοντας τη μπάλα στην εξέδρα, αλλά μάλλον πιάστηκε κότσος από τους Βελβεντινούς που δε μασάνε από υποσχέσεις. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το θέμα της ανεξαρτησίας του Δήμου, ο Δακής έγινε δέκτης φραστικών επιθέσεων που είναι αλήθεια ξεπέρασαν τα όρια. Ευθύνεται και ο ίδιος πάντως, καθώς ως μετρ τη αλλεργίας στην κριτική απαντούσε με εκφράσεις του τύπου «χάρη σας κάνω» και «πάω τα λεφτά όπου θέλω». Όσο για το αμίμητο «να τελειώνουν τα παραμύθια» απλώς έχει γίνει πλέον θεσμός.
Οι φίλοι Βελβεντινοί καλώς διαμαρτυρήθηκαν για τη «φιέστα» της υπογραφής της σύμβασης, αλλά έχασαν την μπάλα από ένα σημείο και μετά. Και δυστυχώς μπροστά στις κάμερες αποδεικνύεται ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΚΟ δεν έπραξαν τα δέοντα για να κατευνάσουν τα πνεύματα, αντιθέτως μάλιστα τα όξυναν σε αρκετές των περιπτώσεων.

Ποιος γαλάζιος αυτοδιοικητικός έλεγε αυτές τις ημέρες πως «αν η Ν.Δ. κάνει Δήμο το Βελβεντό θα την πολεμάω μέχρι να πεθάνω»;;;
Και για να κλείνω το θέμα Βελβεντό, που φυσικά δεν κρίνεται από τα όσα διαδραματίστηκαν την Πέμπτη εκεί, θα προσέξατε το καρφί Παπαδόπουλου στο Δακή ο οποίος καλούσε τους Βελβεντινούς να πάνε στους Βουλευτές. «Όχι σε μένα αυτά», είπε σε συνέντευξή του ο Βουλευτής της Ν.Δ. που απ’ ότι αποδείχτηκε έχει παρέμβει για συναντήσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας