Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου για την αποχώρησή του μετά τα φραστικά επεισόδια στη διάρκεια της υπογραφής σύμβασης για το Βιολογικό Καθαρισμό του Βελβεντού

Παραβρεθήκαμε σήμερα σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Βελβεντού, στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού του Βελβεντού.
 Είναι ένα έργο σημαντικό για το Βελβεντό, με περιβαλλοντική διάσταση που βελτιώνει την ποιότητα των νερών της λίμνης Πολυφύτου αλλά και τη ζωή των κατοίκων του οικισμού. Είναι ένα έργο για το οποίο θα έπρεπε να πανηγυρίζουν και οι κάτοικοι του Βελβεντού αλλά και αυτοί που συμμετείχαν στην ωρίμανσή του (πρώην Δήμος Βελβεντού).
 Αντ’ αυτού γίναμε μάρτυρες έντονων φραστικών προπηλακισμών εναντίον του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Δακή, ο οποίος ωρίμασε και πλήρωσε την μελέτη ως πρώην Νομάρχης, από μερίδα πολιτών του Βελβεντού και ιδιαίτερα από τον πρώην Δήμαρχο.
 Μέσα σ’ αυτό το κλίμα και όταν χαρακτήρισαν την Δημοτική Αρχή ως κατοχική αρχή, έντονα προσβεβλημένος αποχώρησα από την τελετή υπογραφής της σύμβασης μη θέλοντας να οξύνω ακόμη περισσότερο την ένταση.
 Ζητώ συγνώμη από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης αλλά και τους ψύχραιμους πολίτες του Βελβεντού για την ενέργεια μου αυτή, ο χαρακτηρισμός όμως περί κατοχικής αρχής προσβάλει βάναυσα εμένα προσωπικά, τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
 Η Δημοτική Αρχή υπηρετεί και θα υπηρετεί το συμφέρον όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις και μισαλλοδοξία.

                                                                        Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

                                                                           Βασίλειος Κωνσταντόπουλος


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΓΓΡΡΡΡΣΣΣΤΤΤΤ......

Ανώνυμος είπε...

goystaro konsantopoyle ise megalos

Ανώνυμος είπε...

kanena merokamato se zhno sto diko toys ergo

Ανώνυμος είπε...

etsi dhmarxe giati oyte ki emeis toys 8eloyme

Ανώνυμος είπε...

oxi viologiko ka8arismo viologiko psekasma me antizinokton

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙΜΙΑ ΦΛΙΑΣΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΛΙΑΣΚΑ? ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνω ότι η κυρία Ζαχαριάδου ετοιμάζεται να ζητήσει τα λεφτά της δωρεάς.Που είναι τα λεφτά οέο!!!!!Τοτε να δούμε που θα τρέχουν οι κύριοι της ΜΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς κάτι 12:57 ότι ο Δακής δεν πρόκειτε να βγει από το Βελβεντό ενώ ο Βασιλάκης το θέλει το Βελβεντό του χρόνου τον Αύγουστο!

Ανώνυμος είπε...

Kostadopoule poso omorfa mporis na ais8anese, otan esi mporei na na pigenis me oli tin xara kai oi Velbedinoi na sou xinizoune ton traxana, kai kirios na sou kanoune ipodixis o proin oxtaminitis pou me to etsi 8elo sas epebale na ton aposxolite mono se doulies tou Velvedou kai oxi tou dieyrimenou dimou Servion. Kai aytos na idioteyei kai na to anakinonei fanera. Mprabo sas.

Το Προφίλ μας