Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θαυμασμός !!!

Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Αντιγράφω από το σημερινό σας δημοσίευμα, που αναφέρεται στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του Economist χθες (επί λέξει): «Μιλώντας για το σχέδιο του...
ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη ημέρα» ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για αντικατάσταση του Μνημονίου με ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης διευκρινίζοντας ότι στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι η επιστροφή στο 2009 αλλά το άνοιγμα νέων δρόμων…..».
Χρόνος: κάποιος Μάρτιος επομένων ετών
Τόπος: Βρυξέλες, σύγκληση Eurogroup
ρεπορτάζ: βαριά η ατμόσφαιρα στο γιγαντιαίο οβάλ τραπέζι όπου συνεδριάζουν σήμερα οι ηγέτες των χωρών της Ευρωζώνης. Ύστερα από δώδεκα ώρες συνεχούς συνεδριάσεως, οι εντάσεις και οι ενστάσεις επί των προτεινόμενων σχεδίων εκ νέου διάσωσης της ελληνικης οικονομίας υφίστανται ακόμη. Τον λόγο ζητεί ο νεοεκλεγής Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με υποδειγματική ψυχραιμία, λέει:  «Κυρίες και Κύριοι, έχω την εντύπωση ότι η λύση είναι μπροστά μας! Η λύση είναι η αντικατάσταση του Μνημονίου με ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης το οποίον θα βοηθήσει την χώρα μας στο άνοιγμα νέων δρόμων».
Η άκρα του τάφου σιωπή, που απλώνετο στην αίθουσα κατά την διάρκεια της δήλωσης του Πρωθυπουργού, δίνει σιγά σιγά την θέση της σε μία αυξανόμενη ευθυμία, που καταλήγει σε επιφωνήματα θαυμασμού!!! Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν μπορεί να πιστέψει στ αυτιά της!! Ο υπουργός οικονομικών Σοιμπλε, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ!! Όλοι κοιτούν μα θαυμασμό προς την μεριά που κάθεται ο Έλλην Πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών κύριος Στρατούλης!!
….κλεινει η σκηνη…..

Χρόνος: ο Δεκέμβριος του ιδίου ετους
Τόπος: Στοκχόλμη, Σουηδία
Ρεπορταζ:  «…με τιμή και με μεγάλη ικανοποίηση παρέλαβε προ μίς ωρας περίπου ο Ελλην Πρωθυπουργός το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ, που του απενεμηθη ομοφώνως ενώ τωρα ανεβαίνει στο Ποντιουμ ο υπουργός οικονομικπων κυριος Στρατούλης, για να παραλάβει το δικό του ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!»..κλεινει η σκηνή...

Με εκτίμηση.
fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας