Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στο δημοσίευμα του kozan.gr για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στα ΚΑΠΗ Βελβεντού

Από το kozan.gr
Κύριε Διευθυντά,
Από το δημοσίευμά σας της 8-4-2013, ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού πληροφορήθηκε της διακοπή ρεύματος στο ΚΑΠΗ Βελβεντού. Κανείς υπεύθυνος του ΚΑΠΗ δεν απευθύνθηκε στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού έτσι ώστε να αποτραπεί η διακοπή αυτή.
Η ειρωνεία είναι ότι η διακοπή του ρεύματος έγινε δύο ώρες μετά την πληρωμή του λογαριασμού στο γραφείο της ΔΕΗ στα Σέρβια.
Όσον αφορά την εξέλιξη των πραγματικών γεγονότων σας πληροφορούμε τα εξής:

  1. Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού δεν είχε ενημερωθεί ούτε από εκπρόσωπο του ΚΑΠΗ Βελβεντού ότι υπήρχε πρόβλημα διακοπής, ούτε από αρμόδιο υπάλληλο του δήμου, ούτε βέβαια και από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ. Στην διαμαρτυρία μας μάλιστα προς την προϊσταμένη της αρμόδιας υπηρεσίας της ΔΕΗ, ελάβαμε την απάντηση ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας ειδοποιούν πριν την διακοπή του ρεύματος.
  2. Ο Δήμος είχε προγραμματίσει την πληρωμή αρκετών λογαριασμών ρεύματος (μεταξύ των οποίων και του ΚΑΠΗ Βελβεντού) για την Δευτέρα 8-4-2013, λόγω του ότι το γραφείο της ΔΕΗ στα Σέρβια λειτουργεί μόνον την Δευτέρα. Για το σκοπό αυτό ο αρμόδιος υπάλληλος είχε προβεί στην έκδοση των σχετικών ενταλμάτων της Πέμπτη 4-4-2013, το πρωί δε της Δευτέρας και ώρα 9π.μ. πλήρωσε τους παραπάνω λογαριασμούς. Δύο ώρες μετά έγινε η διακοπή του ρεύματος στο ΚΑΠΗ Βελβεντού.
  3. Ο Δήμος δεν γνώριζε καν το περιστατικό. Το πληροφορηθήκαμε από το δημοσίευμά σας. Είναι απορίας άξιο, δεν υπήρχε κάποιος υπεύθυνος του ΚΑΠΗ, ή κάποιος έστω θαμώνας του ΚΑΠΗ να ενημερώσει τον Δήμο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, την προϊσταμένη υπάλληλο των αποκεντρωμένων  υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού, ή τέλος πάντων κάποιος αρμόδιο για να μην γίνει η διακοπή; Εκτός και αν κάποιοι επεδίωκαν να γίνει αυτή η διακοπή για να εκθέσουν τον Δήμο.
  4. Όσον αφορά την αναφορά στο δημοσίευμά σας ότι αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή και η διακοπή ρεύματος στα σχολεία του Βελβεντού, είναι ανακριβής, δεδομένου ότι όπως μας πληροφόρησαν οι δύο Διευθυντές των σχολείων, αλλά και η αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ, δεν υπήρξε ποτέ τέτοια εντολή διακοπής, ούτε βέβαια και κανένα συνεργείο της ΔΕΗ πήγε στα σχολεία.
Τα συμπεράσματα δικά σας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εκεί στο Βελβεντό ο Γκέμπελς είναι πολύ λίγος.Είναι δυνατόν να γίνονται τόσο σοβαρά έργα όπως το ΚΠΕ που προχωράει ταχύτητα (3 εκατ. ευρώ) ή ο βιολογικός (5 εκατ. ευρώ) που ξεκινάει η νέα ανάπλαση(2,5 εκατ. ευρώ) που είναι στα σκαριά και αυτοί να ασχολούνται με ένα ξεχασμένο από κάποιον υπάλληλο λογαριασμό 350 ευρώ.Αρε Σόκουτη και Κωνσταντόπουλε δεν τους παρατάτε να βράσουν στο ζουμί τους.

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι ζήτησαν οι ιδιοι να κοπεί. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν

Το Προφίλ μας