Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Οι δράσεις ΄΄Let's Do It Greece΄΄ στο Δήμο Σερβίων -Βελβεντού

Στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση ΄΄Let's Do It Greece΄΄
θα συμμετέχουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Εθελοντικές Ομάδες, Δημότες και ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.
 Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

 Καλούνται εθελοντικές οργανώσεις, φορείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πολίτες να συμμετέχουν στις δράσεις που αναφέρονται παρακάτω αλλά και να προχωρήσουν σε δικές τους δράσεις με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού να ενισχύει με υλικά καθαριότητας και προσωπικό κάθε δράση και πρωτοβουλία που θα αναληφθεί την παραπάνω ημερομηνία. Πληροφορίες στο τηλ. 2464350131
Περιοχές δράσεων καθαρισμού
Σέρβια – 10:30 Καθαρισμός Μονοπατιού Γέφυρα Πλατανορεύματος-Λίμνη Πολυφύτου, Σέρβια Εν Δράσει, Ποδηλάτες Σερβίων, Ορειβατικός Σύλλογος Πλατανορεύματος. Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων.
Μικρόβαλτο – 11π.μ ΄΄στης Κατιρίντς το Λάκκο΄΄ καθαρισμός δρόμου μέχρι την τοποθεσία ΄΄Μπατά΄΄ , Σύλλογοι Μικροβάλτου.
Ροδίτης – 11π.μ. Καθαρισμός Πάρκου και δρόμων Οικισμού, Μορφωτικός Σύλλογος Ροδίτη
Τρανόβαλτο – 11π.μ. Καθαρισμός περιοχής γηπέδου Σύλλογοι Τρανοβάλτου
Τριγωνικό – 11π.μ. Καθαρισμός δρόμων οικισμού Σύλλογος Τριγωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας