Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου και των τραγουδιών του Μάκη Σεβίλογλου στα Σέρβια! ( Video 31' Live-Avles.gr)

Πραγματοποήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και των τραγουδιών του Μάκη Σεβίλογλου στα Σέρβια στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 24 Μαϊου 2013.
Το βιβλίο προλόγισαν η Πρόεδρος του Μ.Ο. Σερβίων ΄΄Τα Κάστρα΄΄ Χρυσάνθη Καραγιαννίδου και ο Βαγγέλης Σιαμπανόπουλος, ενώ παρέμβαση εκανε και ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κνωσταντόπουλος...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ας ελπίσουμε ότι θα πλαισιώσουν τα παιδιά αυτά κάποιες απο τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.Υπάρχουν ΤΟΣΑ παιδιά στον τόπο μας που παίζουν μουσική και σε κάνουν να περάσεις ένα ευχάριστο μουσικό βράδυ και στους καιρούς που ζούμε ασ πάρουν και κανένα μεροκάματο ,επίσης είναι μουσικές που ακούνε τα νέα παιδιά ,δεν χρειάζετε να ΑΡΧΙΣΟΥΘΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ ,να πληρώνουμε τα κρασιά και τα ποτά ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΜΑΓΑΓΙΩΝ και να βρίσκεσαι στην αυλή ενός σχολείου .ΗΜΑΡΤΟΝ περνάς καλά και με μία μπύρα στο χέρι και να κάθεσαι και στα χόρτα.Μπράβο στον Κ.Σεβίλογλου,μας κάνει περήφανους ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΗΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Το Προφίλ μας