Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Απο τον παπαγάλο στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ένα τσιγάρο δρόμος Η Ραχήλ Μακρή και ο παπαγάλος της στο κοτέτσι του Τράγκα

- Σας αρέσουν τα πουλιά;(Τράγκας) 
 -Μόνο τα πουλιά σε στάμπες (Ραχήλ Μακρή) 
Την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. Αφορμή η έμμεση παρατήρηση που της έγινε από τον πρόεδρο της Βουλής για τις εμφανίσεις της στην Βουλή. 
Έκανε την εμφάνιση της στο στούντιο με τα ίδια ρούχα υπό τους ήχους του σάουντρακ των 9 1/2 εβδομάδων. 


 6 παρατηρήσεις
 1. Στα 90s τα «μπάτε σκύλοι αλέστε» πρόσωπα της Βουλής καθιερώθηκαν από ότι είχε απομείνει από τους ΚΛΙΚισμούς του lifestyle. Θεωρήθηκε κουλ από τα περιοδικά να κάθονται στα έδρανα όλο το σινάφι των «μοντελοτραγουδιστηθοποιοξεκωλόματων».
Ήταν βλέπεις μια εποχή που νομίζαμε ότι δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και ακούγαμε από το ραδιόφωνο τις «νιάου» φωνούλες να λένε: «Αχ! Για να δούμε θα πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή ή θα πάμε για μπάνιο». 

2. Η νεολαία των 90s γούσταρε τρελά αυτή την φάση. Όχι ότι την ακολουθούσαν όλοι. Αλλά ρε παιδί μου θα ήταν «γαμώ τις φάσεις» ένα από τα trash πρόσωπα των μεταμεσονύκτιων εκπομπών να καθόταν στα έδρανα της Βουλής «έτσι για το χαβαλέ». Αφού είπαμε, είχαμε μόνο προβλήματα αν θα βρούμε το κατάλληλο κομψό πορτοφόλι να χωρέσουν οι πλαστικές κάρτες.

 3. Όμως έχουμε 2013 και έχουμε τόσα προβλήματα. Η κυρία όμως με τον παπαγάλο, που θα έχει λόγο για τα προβλήματα μας στη Βουλή, είναι εκλεγμένη μέσα στη δημοκρατία μας. Και δήλωσε σήμερα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ότι: «το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι υπέραρκετό και προτεραιότητα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η προστασία του έλληνα πολίτη», μέσω -για παράδειγμα- της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, κι όχι ρυθμίσεις ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης γνώμης των ελλήνων πολιτών». Την καλύπτει το «υπάρχον νομικό πλαίσιο» την κυρία με τον παπαγάλο διότι δεν κυκλοφορεί με τον ηλεκτρικό για να δει το ξυλοκόπημα μεταναστών από τους γνωστούς- άγνωστους με τις μαύρες μπλούζες, δεν έχει πάρει το αυτί της τίποτα για τον Πακιστανό που ξεκοιλιάσανε στα Πετράλωνα, δεν άκουσε για τις καταστροφές μαγαζιών και πάγκων μεταναστών στην λαϊκή από τα γνωστά ούγκ, δεν έχει ακούσει κάτι για τις εφόδους στα νοσοκομεία και για ελέγχους ιθαγένειας από τα γνωστά ούγκ, δεν ξέρει τίποτα. Το μόνο που την απασχολεί την κυρία με τον παπαγάλο είναι «να είμαι ο εαυτός μου για αυτό προκαλώ» και τι ακριβώς θα φορεθεί φέτος. Χρώμα λοιπόν, φίλες και φίλες, πολύ χρώμα και παπαγάλοι.

 4. Αυτό το χαβαλέ των 90s το συνεχίζουν αρκετοί και στις μέρες μας. Συνδυάζεται με μπυρόνια, συζητήσεις για το ποδόσφαιρο και «μαλάκα είχε πολύ πλάκα στον Τράγκα». Ναι, ήταν πολύ αστείο. Μόνο που αυτή με την οποία γελάς είναι μπροστά και έχει λόγο για όλα. Αυτή αγαπητέ μου μιλάει για το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. Βάλτε την ταφόπλακα στο 90s χαβαλέ γιατί η εποχή δεν το σηκώνει. 


 5. «Περισσότερες γυναίκες στη Βουλή» ακούμε δεξιά και αριστερά. Όχι αγαπητοί μου: «Λιγότερα ούγκ άντρες και γυναίκες στη Βουλή». Και περισσότεροι ψηφοφόροι με το μυαλό στο κεφάλι τους. 6. Υπάρχει ένας κορεσμός σχετικά με τις ιδιωτικές σχολές δημοσιογραφίας στην αγορά. Όλα τα γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν ανοίξει από μια. Ίσως ο παρουσιαστής θα έπρεπε να ανοίξει ένα εργαστήρι ηθοποιίας. Η Μιμή θα έτρωγε την σκόνη του. 





Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας