Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το πρώτο μουσείο προφυλακτικών είναι γεγονός!

Ένα εργοστάσιο προφυλακτικών ανοίγει τις πόρτες του και σας καλεί στα άδυτά του… Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς φτιάχνονται τα προφυλακτικά; Ή, κυρίως, πώς τα ελέγχουν πριν είναι διαθέσιμα στην αγορά; Τώρα, θα σας λυθούν οι απορίες!
Σύντομα, θα είστε σε θέση να δείτε και οι ίδιοι, μιας και αναμένεται να ανοίξουν οι πόρτες ενός εργοστασίου προφυλακτικών και να γίνει το πρώτο μουσείο στον κόσμο!


Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Ταϊβάν για να το δείτε, και συγκεκριμένα στην Ταϊβάν Fuji Latex, που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προφυλακτικών στην Ταϊβάν.

Η Fuji Latex, που ιδρύθηκε από τον You Chi-cheng το 1972 στο Tamsui της Ταϊπέι, θα ανοίξει το πρώτο εργοστάσιο προφυλακτικών στον κόσμο για τους τουρίστες στις 22 Αυγούστου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν πώς το παρασκευάζεται το μέσο αντισύλληψης, πώς ελέγχεται και πώς συσκευάζεται.

Οι επισκέπτες του νέου «μουσείου» – η οποία μπαίνει σε λειτουργία από την κυβέρνηση της πόλης New Taipei – θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να «σκάσουν» προφυλακτικά σαν μπαλόνια και να παρακολουθήσουν βίντεο σχετικά με τα προφυλακτικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Want China Times.


Οι επισκέπτες, επίσης, θα διδάσκονται την ιστορία των προφυλακτικών, θα μαθαίνουν τις τελευταίες συμβουλές ασφαλούς σεξ, θα παρακολουθούν διάφορες ειδικές εκθέσεις και θα λαμβάνουν και μέρος σε ένα διαδραστικό DIY σταθμό προσπαθώντας να φορέσουν σωστά το προφυλακτικό, ενώ θα υπάρχουν και «άλλες προσομοιώσεις», σύμφωνα με τους Taipei Times.

Παρόλο που ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV στη χώρα αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς – ένα άτομο προσβάλλεται από τον ιό κάθε τέσσερις ώρες – το σεξ εξακολουθεί να είναι ταμπού στην Ταϊβάν.

Ο You Chi-cheng και ο αντιπρόεδρος της Fuji Latex, Chang Wen-Chuan, πιστεύουν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση του προβλήματος και την ενθάρρυνση των ανθρώπων να χρησιμοποιούν αντισύλληψη είναι η καλύτερη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας