Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο λούτσος του Πούτιν αποδείχτηκε “μαϊμού”;

Μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν “αγκαλιά” με ένα λούτσο, αλιευμένο στη Σιβηρία, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στα εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης και blogs.
Κι αυτό διότι πολλά ρωσικά blogs ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία του Πούτιν με το λούτσο δεν είναι πρόσφατη ή ακόμα χειρότερα ότι είναι σκηνοθετημένη.
Ειδικότερα, κάποιοι επισημαίνουν ότι ο Πούτιν της φωτογραφίας είναι νεότερος από τον σημερινό,
με καλύτερη φυσική κατάσταση και τοποθετούν την εικόνα στο 2007.
Άλλοι, κάνουν λόγο για καλά σκηνοθετημένη φωτογραφία του Πούτιν, όπως άλλωστε έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για φωτογραφίες του με λευκές τίγρεις, στις προσπάθειες προστασίας των οποίων πρωταγωνιστεί, λεοπαρδάλεις και μια αρκούδα. Μάλιστα έχει πετάξει με ανεμόπτερο μαζί με γερανούς.
Τις φήμες έσπευσε να διαψεύσει το Κρεμλίνο που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Πούτιν είναι άριστος ψαράς και ότι λούτσος του ζύγιζε πάνω από 20 κιλά».
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Ντμίτρι Πέσκοφ, υπεύθυνος Τύπου του Πούτιν, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν ο ίδιος παρών στο ζύγισμα. Διευκρίνησε ωστόσο ότι το παντελόνι του Ρώσου προέδρου δεν ήταν παλιό, ενώ αντίθετα το ρολόι το φορούσε και πριν έξι χρόνια.
Σημειώνεται ότι προ διετίας ο Πούτιν αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η είδηση πως ανακάλυψε αρχαία αντικείμενο στον βυθό της Μαύρης Θάλασσας ήταν ψευδής, ενώ έχει κατηγορηθεί για στήσιμο μονομαχίας με λευκή τίγρη την οποία παρουσίασε ως πραγματική.

econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας