Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ραχήλ Μακρή: «Ως εδώ η κοροϊδία, ως εδώ η υποκρισία, ως εδώ η προδοσία»

«Η συνταγή «διαίρει   και βασίλευε» εφαρμόζεται με επιτυχία από τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι σήμερα εφαρμοζόταν μεταξύ κοινωνικών ομάδων, σήμερα μεταξύ όμορων Νομών και κοινωνιών.  Αντί ο κ. Κωνσταντινίδης να παραιτηθεί αμέσως για τον πρωτοφανή εμπαιγμό και κοροϊδία σε ότι αφορά τη διατήρηση της Α’ ΕΑΝ στο Αμύνταιο, δια στόματος του Δημάρχου, Μάκη Ιωσηφίδη δημιουργούν έριδες μεταξύ των τοπικών κοινωνιών.
Την ώρα που όλη η Περιφέρεια σαν μια γροθιά οφείλει να προασπιστεί τα ζωτικά της συμφέροντα, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπαίζουν τους πολίτες και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη βάζοντας διαβάλματα μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, ώστε να απαλύνουν τα δικά τους εγκληματικά λάθη και ίσως τις παρασκηνιακές συμφωνίες.

Τα επικοινωνιακά σας τερτίπια δεν περνάνε. Όσο και αν προσπαθείτε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας, το αποτέλεσμα είναι αρνητικότατο για την περιοχή κατόπιν δικών σας επιλογών και ψήφων. Και δεν έφτανε αυτό, προσπαθήσατε να ξεγελάσατε τον κόσμο με φρούδες υποσχέσεις και καταλήξατε πλέον στην παταγώδη αποτυχία.

Ο κ. Κωνσταντινίδης για λόγους ευθιξίας και προσβολής της θέσης του Βουλευτή οφείλει να παραιτηθεί. Η απόφαση της κυβέρνησης, εξαιρετικά αρνητική για την Δυτική Μακεδονία εκθέτει όλους του κυβερνητικούς Βουλευτές. Από την άλλη κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και όξυνσης των σχέσεων μεταξύ των νομών Κοζάνης και Φλώρινας  είναι εγκληματική και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για τα ψέματα τους και την δολοπλοκία τους.

Με την υπογραφή σας μετατρέπετε τη Δυτική Μακεδονία και τα σύνορα της πατρίδας μας σε ξέφραγο αμπέλι

Ως εδώ η κοροϊδία, ως εδώ η υποκρισία, ως εδώ η προδοσία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας