Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

AEK: Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Το πρώτο βήμα έγινε για την πραγματοποίηση του ονείρου χιλιάδων οπαδών της «Ένωσης»
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ύστερα από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» κατά την οποία δόθηκε η έγκριση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ.


Κατά την ομιλία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος για την επίτευξη αυτού του πρότζεκτ, με την κατασκευή της «Αγια Σοφιάς» στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τα μέλη της Εταιρείας που συστάθηκε με σκοπό αυτό το μεγάλο έργο.

Όλοι τους κατέθεσαν τις προσωπικές τους απόψεις για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ τόσο σε οργανωτικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο για αυτό την ανέγερση του γηπέδου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 Νοεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση των τελικών σχεδίων του γηπέδου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Εκείνη την ημέρα αναμένεται να γίνει γνωστός και ο λογαριασμός τραπέζης που κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ θα μπορεί να γίνει μέτοχος στην Εταιρεία που έχει συσταθεί μόνο και μόνο για την κατασκευή του γηπέδου. Ο λόγος είναι ότι εκείνη την ημέρα η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική και φυσικά άπαντες θα έχουν «τρελαθεί» με την παρουσίαση της «Αγια Σοφιάς» από τον Μελισσανίδη.

Χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα βάλουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηϊωάννου, Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίτης, Γκίκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου, Μιχάλης Σάλλας και άλλοι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ΑΕΚ.

Επίσης ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις διαρκείας θα μπει στον «κουμπαρά», όπως επίσης οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να αποκτούν μετοχή για το γήπεδο με τιμή 10 ευρώ. Το κόστος της ανέγερσης του γηπέδου, που υπολογίζεται στα 65-70 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί επίσης από τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και από την ονοματοδοσία του γηπέδου, δίχως να χρειάζεται να ληφθεί δάνειο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας