Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Η επιχορήγηση στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και η απάντηση της δημοτικής αρχής:

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού λάβαμε την παρακάτω επιστολή-απάντηση, σε σχόλιο της στήλης:
«Σχετικά με δημοσίευμα της στήλης «παρα – λογα & λογικά» για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού προς τους αθλητικούς συλλόγους σας επισημαίνουμε τα εξής: Σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν οριστεί συγκεκριμένα κριτήρια για την επιχορήγηση των Αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου. Ειδικότερα για τον Α.Σ. ΄΄Τιτάν Σερβίων΄΄ και τον Α.Σ.


΄΄Το Βελβεντό΄΄, τους συλλόγους δηλαδή στους οποίους αναφέρεται το σχετικό δημοσίευμα, η επιχορήγηση δεν αφορά μόνο τις ομάδες ποδοσφαίρου αλλά το σύνολο των τμημάτων που λειτουργούν οι εν λόγω σύλλογοι (μπάσκετ, στίβος, τμήματα υποδομής κ.α.) καθώς και το επίπεδο (Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) στην οποία συμμετείχαν οι δύο ομάδες ποδοσφαίρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι μεταξύ των κριτηρίων που έχουν τεθεί για την επιχορήγηση – ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων όπως βέβαια ένα ακόμη κριτήριο είναι και οι δράσεις που αναπτύσσουν πέραν του επίσημου αθλητικού προγράμματος και σχετίζονται με τη διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων – τουρνουά. Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν υπήρξε κανένας διαχωρισμός στο συγκεκριμένο θέμα πόσο μάλλον όταν οικονομική ενίσχυση έχει δοθεί και στους άλλους δύο συλλόγους στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα, του Λιβαδερού και της Ελάτης σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια που έχουν οριστεί. Ειδικά για την περίπτωση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελάτης που από τον Σεπτέμβριο αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης η επόμενη επιχορήγηση θα περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο κριτήριο. Γενικότερα πάντως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στηρίζει με κάθε τρόπο όλους τους αθλητικούς συλλόγους στο πλαίσιο πάντα των οικονομικών δυνατοτήτων του αλλά και των όσων προβλέπει ο ΄΄Καλλικράτης΄΄. Η οικονομική επιχορήγηση που δίνεται είναι ένα μέρος αυτής της στήριξης καθώς ακόμη μεγαλύτερα είναι τα χρηματικά ποσά που δίνονται για την συντήρηση - βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Απάντηση: Οι υπεύθυνοι της Αναγέννησης Λιβαδερού (η οποία διαθέτει και ποδοσφαιρικό τμήμα υποδομής) ανέφεραν την Τρίτη στη στήλη πως δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ επιχορήγηση από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Για τον «Έλατο Ελάτης» είμαστε βέβαιοι, μετά την ανακοίνωση του Δήμου, πως θα υπάρξει ειδική πρόνοια, με ισόποση χρηματική ενίσχυση με εκείνη που αντιστοιχεί στις ποδοσφαιρικές ομάδες των Σερβίων και του Βελβεντού, οι οποίες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω απάντηση δεν αναφέρονται τα ποσά με τα οποία έχουν επιχορηγηθεί άλλοι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου, πλην εκείνων των Σερβίων και του Βελβεντού.
ΠΑΝ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ !
ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ............ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 6.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΣΕΡΗΣ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αγαπητέ κ. Δισερή, αλλά για την ορθότατα όσων αναφέρεις, το Μάρτιο που λήφθηκε η απόφαση από το Δ.Σ.
Η εισήγηση του κ. Δημάρχου ήταν για 4.000 σε κάθε ένα από τα Σωματεία ΤΙΤΑΝ και Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ, και τελικά με πρόταση δημοτικών Συμβούλων αποφασίστηκαν 6.000 για ΤΙΤΑΝ και 4.000 για Α.Σ. Βελβεντό (λόγω πληθυσμιακού κριτηρίου). Ως Σωματείο έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν (και προς τη ΔΟΥ Σερβίων-Κοζάνης) και αναμένουμε τη χρηματοδότηση την οποία ακόμη δεν έχουμε λάβει, όντας έχοντας εδώ και ένα μήνα "πλήρη φάκελλο".
Ζορμπάς Μιλτιάδης
Πρόεδρος ΑΣ Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΣΕΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο Κ. ΖΟΡΜΠΑΣ.Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΙΣΟΠΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΣΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2012. ΕΚΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΗΓΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 6000 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ 4000 ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΙΒΟΣ 1500. ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 11500. ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (12 ΤΜΗΜΑΤΑ) 4000. ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΔΗΜΟΣ 0!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ) ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 711 ΤΟ 2012 Ο ΤΙΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΟΡΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

EXEIS DIKIO FILE AS MHN PETROBOLAME TOYS PARAGONTES LIBADEROY POY ANEDEIKSAN TO PROBLHMA.MPORV NA PV OTI O DISERHS EINAI APO TOYS LIGOYS POY MILOYN GIA TIS ADIKIES POY GINONTAI EIS BAROS TIS YPOLOIPOIS PERIOXHS TOY DHMOY.OTAN KAPOIOI ALLOI SVPAINOYN.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Αναγέννηση πήρε 4000 ευρώ;Oνειρα βλέπετε;

Ανώνυμος είπε...

Ουδεμία αντιπαλότητα υπάρχει μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων φίλε Θύμιο. Πολλά προβλήματα είναι κοινά. Απλά εμείς ως το Σωματείο με τα περισσότερα τμήματα (στα οποία αθλούνται πολίτες και από τις υπόλοιπες Δ.Ε.) έχουμε πολλαπλάσιες ανάγκες σε σχέση με τα Σωματεία (τα οποία σεβόμαστε πλήρως) που έχουν ένα μόνο τμήμα (ποδόσφαιρο). Οι μετακινήσεις μας σε όλη τη Δυτ. Μακεδονία μπορεί να φτάσουν και τις 5-6 σε ένα Σ-Κ (29 στα 12 Σ-Κ μέχρι σήμερα). Επίσης πρέπει να σκεφτόμαστε και την ενασχόληση γυμναστών-προπονητών (6 τον αριθμό) που δεν έχουν άλλη επαγγελματική απασχόληση και έχουν έτσι απολαβές "τύπου ημιαπασχόλησης".Υπάρχουν ακόμη και οργανωμένα τμήματα μαζικού αθλητισμού για δημότες που αγαπούν την ενασχόλησή τους στο γήπεδο με χαμηλό κόστος. Για όλα αυτά νομίζουμε ότι δίκαια πρέπει να ενισχυόμαστε με τις δυνατότητες που υπάρχουν, από οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή.
Ζορμπάς Μιλτιάδης
Πρόεδρος ΑΣ Βελβεντό

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΑ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΕΑΝ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΥΣΙΟΒΑΣ είπε...

Η Αναγεννηση Μπασκετ Σερβιων εχει λαβει εως τωρα 0 (μηδεν) ευρω σαν οικονομικη ενισχυση απο το δημο και αυτο δεν αποτελει παραπονο αλλα πραγματικοτητα καθως σεβαστηκαμε απο την πρωτη στιγμη την δυσκολη οικονομικη κατασταση της χωρας και κατ επεκταση του Δημου.Η δημοτικη αρχη ειναι διπλα μας ηθικα απο την πρωτη στιγμη και ειδικα στο θεμα του κλειστου γυμναστηριου αλλα οικονομικα στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις και στη βοηθεια του ΑΣ Βελβεντου που μας δανειζει αθλητικο υλικο
Αυτην ειναι η αληθεια και οποιαδηποτε αλλα στοιχεια δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα

Το Προφίλ μας