Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Οι 4 πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι συχνοί, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι ανώδυνοι! Κυρίως συμβαίνουν λόγω του μέρους ή της στάσης που επιλέγουμε στο σεξ.
Η καθηγήτρια Ντέμπι Χέμπερνικ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα δηλώνει πως το σεξ σε περίεργα μέρη, όπως επάνω στο γραφείο ή στην τουαλέτα, είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε ατύχημα.
Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε για να μην καταλήξετε στα… επείγοντα!
1. Ο πρόθυμος σεφ 
Η γυναίκα βρίσκεται επάνω στον πάγκο της κουζίνας και ο άνδρας στέκεται όρθιος μπροστά της.






Επειδή το σεξ είναι συνήθως αυθόρμητο και παθιασμένο, μια άτυχη… στραβοτιμονιά μπορεί να οδηγήσει σε πρόσκρουση του πέους στον πάγκο ή κάποιο συρτάρι, οδηγώντας σε κάταγμα.












2. Ο γυμναστής με τη φουσκωτή μπάλα



Οι ογκώδεις μπάλες γυμναστικής διευκολύνουν την κίνηση όμως κρύβουν και αναπάντεχους κινδύνους. Οι υπερβολική αναπήδηση αποσυντονίζει τον έλεγχο του σώματος, με αποτέλεσμα τις πτώσεις και τις ισχυρές συγκρούσεις.












3. Το cowgirl



Ο άνδρας βρίσκεται ξαπλωμένος και η γυναίκα από πάνω χωρίς να στηρίζει πουθενά τα χέρια της. Η έκταση της πλάτης προς τα πίσω και η έλλειψη ισορροπίας μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολική ένταση στο πέος. Όπως συμβαίνει με τον αγκώνα ή το γόνατο, η υπερβολική έκταση και πίεση μπορεί να οδηγήσει στη νόσο Περονιέ, δηλαδή στη συσσώρευση πλάκας στο πέος.








4. Ο άνδρας-στύλος








Ο άνδρας στέκεται όρθιος και «κουβαλάει» όλο το βάρος της γυναίκας, σκύβοντας ελαφρά προς τα μπρος και προς τα πίσω. Παράλληλα, λυγίζει και τεντώσει εναλλάξ τα γόνατα. Τέτοιου είδους ακροβατικά μπορεί να προκαλέσουν πόνους στη μέση, ενώ παράλληλα υπάρχει κίνδυνος η γυναίκα να βρεθεί ξαφνικά στο πάτωμα.

Πηγή: http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας