Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γιορτή της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης Άνοιξ’ το παραθύρι σου…

Στις 16 Ιανουαρίου η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης και συγκεκριμένα η δράση της για τη στήριξη των ηλικιωμένων Ζωή Γεμάτη  διοργάνωσε στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης μια γιορτή με ζωντανή μουσική για τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος.
Το μεσημεράκι της Πέμπτης εθελοντές της ΑΡΣΙΣ, καθώς και επωφελούμενοι του Προγράμματος Ζωή Γεμάτη επισκέφθηκαν το φιλόξενο χώρο του Γηροκομείου.
Οι δύο καλοί φίλοι και μουσικοί Κώστας Μπαλατσούκας και Αργύρης Γκαγκασούλης έδωσαν την ψυχή τους παίζοντας καντάδες, έντεχνη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική. Επίσης, προσφέραμε τρόφιμα, πάνες ηλικιωμένων και ρούχα για τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος, που συγκεντρώθηκαν από μας και τον κόσμο.
Η γιορτή στο Γηροκομείο – όπως όλοι συμφωνήσαμε – ήταν από τις καλύτερες που έχουμε διοργανώσει. Χορέψαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε. Μια από τις καλύτερες στιγμές ήταν όταν οι μουσικοί τραγούδησαν σε ηλικιωμένους στα δωμάτιά τους, που για λόγους υγείας δεν μπορούσαν να μετακινηθούν στη σάλα.
Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του Γηροκομείου για την άψογη και από καρδιάς φιλοξενία τους. Τα συγχαρητήριά μας, επίσης, για τη δουλειά τους και για τη μετατροπή ενός ιδρύματος σε «σπιτικό». Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας πράγματα για το Γηροκομείο (όπως σαπούνια, σαμπουάν, οινόπνευμα, βαμβάκι, πάνες ακράτειας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, πιζάμες, εσώρουχα και ό, τι άλλο κρίνει χρήσιμο), καθώς και συμμετέχοντας στις επισκέψεις μας στο Γηροκομείο.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στα τηλέφωνα 2461049799 και 6948109828, στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας facebook/Arsis.Kozani.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας