Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τη... ΝΕΡΙΤ.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2014 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/23.1.2014 & ΦΕΚ 2/24.1.2014, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα εννέα (259) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στη Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. Α.Ε.

Τα ΦΕΚ της προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.
Οι υποψήφιοι των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή «Online Υπηρεσίες» -> «Αίτηση Συμμετοχής». Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης πρέπει να συμπληρώσουν έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184»,το οποίο δύνανται να αναζητήσουν στα Κ.Ε.Π. και στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2014, ημέρας Δευτέρας.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης για τις κατηγορίες Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. καθώς και η έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184» για την κατηγορία Υ.Ε., με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2014
Κατηγορία Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε., και Υ.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10
 
Η προθεσμία λήγει με την πάροδο της 26ης Φεβρουαρίου 2014, ημέρας Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας