Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οριστική απόφαση Κοσματόπουλου: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού»

Από το kozanimedia.gr
Την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού οριστικοποίησε εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και γνωστός γιατρός της περιοχής, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος με δήλωσή του στο kozanimedia.gr επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλές συζητήσεις με στελέχη της περιοχής που φαίνεται να στηρίζουν την υποψηφιότητά του και τις επόμενες ημέρες με τον κ. Κοσματόπουλο να έχει καταλήξει σε ένα βασικό κορμό του ψηφοδελτίου.
Άνθρωποι που έχουν θητεύσει σε θέσεις ευθύνης σε όλους τους πρώην Δήμους της περιοχής θα στελεχώσουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια με τα πρώτα ονόματα να γίνονται γνωστά στο προσεχές διάστημα.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

alos enas agnostos san ton torino dhmarxo pios giatros ths perioxhs kai pio megalostelexos ths deh 45 xronon eimai exw shnexia giati den ton xerw?opos kai ton nhn dhmarxo kathko kozanhs giti den hparxeikaneis ntopios poy na zei toylaxiston edo re aderfe.

Ανώνυμος είπε...

ante pali ta gnosta lamogia poy den toys ithele kanis ine mes tin treli xara.

Ανώνυμος είπε...

PARAKALO MIPOS MPORI NA MOY PI KANIS APO POY INE O K. KOSMADOPOYLOS;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ....ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ;;;ΑΡΕ ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ......ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..........

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε στην Καλλονή Γρεβενών και κατοικεί στην Κοζάνη, όπου μαθήτευσε στο Δημοτικό και Γυμνάσιο.
Ιατρός, Γενικός Χειρούργος, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άριστα.
Πανεπιστημιακός Ιατρός επί δεκαετία.
Μετεκπαιδεύτηκε με σεμινάρια σε πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.
Διευθυντής για δύο χρόνια στην Χειρουργική Κλινική του Κρατικού Νοσοκομείου Κοζάνης.
Από το 1976 χειρουργεί σε Κλινικές Κοζάνης - Θεσσαλονίκης και σε διάφορα Ταμεία (ΙΚΑ - ΔΕΗ).
Βασικό στέλεχος (πρόεδρος-αντιπρόεδρος) για μεγάλο χρονικό διάστημα Ιατρικού Συλλόγου, Κυνηγετικού Συλλόγου, επιτροπής σταδίου, Φ/Σ Κοζάνης.
Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Υποψήφιος Βουλευτής με τη Δημοκρατική Ανανέωση το 1989, 1990 με τον Κωστή Στεφανόπουλο.
Σύμβουλος στο χωριό Καλλονή.
Πατέρας τριών παιδιών, του Ηλία Ιατρού Χειρούργου, του Λάζαρου Δασολόγου
και της Αφροδίτης Κτηνίατρου.
- See more at: http://www.e-politikos.gr/content/kosmatopoylos-athanasios-sakis#sthash.oiPWHvOR.dpuf

Ανώνυμος είπε...

kanas ntopios re paidia???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5.00 ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αντε ο Κοσματοπουλος ηρθε μερικες φορες για κηνυγι στα Σερβια......Ο Πολυδευκης του ΣΥΡΙΖΑ απο που κ'ως που;

Ανώνυμος είπε...

γιατρε καλη επιτυχια, αλλα μακρια απο τους μπουχουράδες και τη ΝΔ!! τα Σέρβια σε στηρίζουν!! Αφου δεν υπάρχει κανένας ντόπιος είσαι η καλύτερη επιλογη.. χρόνια τώρα προσφερεις σαν επιστήμονας στην περιοχη!! καλή αντάμωση στο δημαρχείο!!

Ανώνυμος είπε...

9.50 εσυ μακριά απο οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

o kosmatopoulos einai enas apo tous kaluterous xeirourgous giatrous....
oloi sas grafetai sxolia xwris na kseretai apla gia na grafetai kati xwris logo autos o an8rwpos giati pano ap'ola einai an8rwpos einai oti kalutero gia dimarxos kai kala 8a kanete osoi lete na kserete giati lete kai na koitaksete ta xalia sas vre8ikes enas an8rwpos me oloi thn shmasia ths lekseis kai oxi lopoditis san olous tous allous pou mono na kataxrazonte kai na lene psemata.....
kosmatopoulos kai pali kosmatopoulos...sou euxomai oti kalutero.......

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτό μαύρο. Υποψήφιοι μόνο απο τον τόπο μας και καλό θα είναι να μένουν μόνιμα στον Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΑΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ διάβασες ποτέ αυτό;

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%A31%CE%A911-%CE%95%CE%A73

29 σελίδες παρανομίες και αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σε σπρώχνουν για Δήμαρχο.Λες να θέλουν το δικό σου το καλό;Θα σε αδειάσουν την πρώτη βδομάδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!
ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΑΚΟΣ.......ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

posa se exei plirosi o kwnstantopoulos gia na les ola auta....giatre prosexe exeis na kaneis me lamogia h allios me fidia.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ. ΓΙ,ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....,

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ aivres για ανέκδοτο την Κυριακή ψαναβάλε αυτή την ανάρτηση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ME TI XRYSH AYGH POIOS KATEBAINEI RE........

Ανώνυμος είπε...

exw oi fasistes apo ta servia re . ntropi gia thn istoria twn serviwn na exoume upopsifio apo xrush augh .kai akoma pio polu ean parei psifous.

Ανώνυμος είπε...

yiatre pote ha kanoume mia payana na varesoume ton bimo..are yiatre ben einai yrounia o bimos//;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο... μα πόσο ανάγωγοι είστε.....μα πόσο ανεπρόκοποι...

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ηρεμήστε λίγο, χαλαρώστε! ο κ.Κοσματόπουλος δεν είναι αγνωστος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο σαν γιατρός... αμέτρητοι του χρωστάνε σεβασμό καθώς είναι ένας τρομερός συνάνθρωπος! δεν είναι ντόπιος αλλά γουστάρει και προσπαθεί πολύ για την περιοχή καθώς και είναι σαν το σπίτι του! και ως αντιπεριφερειάρχης προσπάθησε πάρα πολύ για την επισκευή του δρόμου προς το καταφύγιο! το περισσότερο χρόνο του το περνά στο βελβεντό! μέσα στο πολιτικό μπάχαλο είναι ευκαιρία αυτός ο άνθρωπος για την περιοχή! μάθετε πρώτα και μετά σχολιάστε, προσέξτε πριν προσβάλετε!

ΞΕΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ; !!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΝΟΣ είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ..........................ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ; !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

yiatre pes mas poso xronon eisai;

Το Προφίλ μας