Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Παράδοξο τέλος: Τραγουδίστρια όπερας σταμάτησε την καριέρα της λόγω υπερβολικών αερίων

Αδοξο τέλος είχε η καριέρα μίας τραγουδίστριας όπερας, η οποία αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα λόγω σοβαρού εντερικού προβλήματος.
Ολα ξεκίνησαν όταν η 33χρονη Amy Herbst έκανε εισαγωγή στο στρατιωτικό νοσοκομείο Blanchfield Army Community Hospital του Fort Campbell του Κεντάκι προκειμένου να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια του τοκετού χρειάστηκε περινεοτομή (episiotomy), και όπως υποστηρίζει η ίδια, μια απρόσεκτη νοσοκόμα ευθύνεται για την λάθος επέμβαση που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στο έντερο της.

Η ίδια υπέφερε για πολύ καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και εν γένει εντερικές διαταραχές κάτι που την ανάγκασε να μείνει μακριά από την Nashville Opera Company όπου η μέτζο σοπράνο εργαζόταν.
Η Amy Herbst και ο σύζυγός της James Herbst κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας 2,5 εκατ. δολάρια για το ιατρικό λάθος της στοίχισε την καριέρα.
Σύμφωνα με τη NY Post, ο λόγος που κατέθεσε μήνυση είναι γιατί όπως ισχυρίζεται η ίδια, έχασε τη δουλειά της λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας