Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το σήριαλ με τα σχολεία

της Ιωάννας Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
Κάθε που αναμένεται χιονιάς και πέφτουν καμιά-δυο νιφάδες αρχίζει αποβραδίς το σήριαλ με τα σχολεία. Θα ανοίξουν, θα ανοίξουν αργότερα, θα μείνουν κλειστά; Οποια απόφαση κι αν πάρουν οι έρημοι οι δήμαρχοι, χαμένοι θα είναι. Αν τα αφήσουν ανοιχτά, θα διαμαρτυρηθούν αυτοί που δεν θέλουν να κρυώσουν τα παιδιά τους. Αν τα κρατήσουν κλειστά, θα φωνάξουν εκείνοι που δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.
Σε κάθε περίπτωση, να συμφωνήσουν όλοι σε κάτι αποκλείεται.
Οσο περνούν τα χρόνια παρατηρείται μια μεγαλύτερη ενασχόληση με τέτοια θέματα. Μπορεί παλιότερα ο συναγερμός να χτυπούσε μετά από μερικά εκατοστά χιονιού, αλλά τώρα χτυπάει με την πρώτη νιφάδα. Φαίνεται ότι γινόμαστε τελικά Βρετανία, αλλά μόνο σε σχέση με το θέμα της μανίας που μας έχει πιάσει με τον καιρό.
Δηλαδή αν λόγω κρύου κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να κρατήσουν τα παιδιά τους μια μέρα στο σπίτι, ενώ τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά, που το πρόβλημα; Δεν έμεινε κανείς από έξι και εφτά απουσίες. Αν πάλι δεν έχουν που να τα αφήσουν, κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά, θα έχουν την επιλογή.
Πολύ κακό, λοιπόν, για το τίποτα όλη αυτή η ιστορία με τις αποφάσεις των δημάρχων για τα σχολεία. Ιδιαίτερα δε σε ένα χειμώνα που μέχρι τώρα δε λέγεται και βαρύς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

VARYS AKOMH DEN LEGETE ...ALLAAA .... AS RWTHSOUME TA PAIDIA APO TA MAKRYNA XWRIA OPWS ELATH-TRANOVALTO LIVADERO.. POY O DROMOS EINAI APO STROFI SE STROFI !!! ARAGE KSERETE POSO EPIKYNDHNO EINAI GIA AYTA TA PAIDIA ??? AN 8A FTASOUN STHN PORTA APO TO SPITI TOUS H OXI ME TA XIONIA KAI THS PAGWNIES ??

Το Προφίλ μας