Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το αδιαχώρητο επικράτησε στον ετήσιο χορό του πολιτιστικού συλλόγου «ΚΟΖΙΑΝΗ»

Το αδιαχώρητο επικράτησε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη», που έγινε  το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς 22 Μαρτίου 2014, στο οικογενειακό κέντρο «Event Plaza».
Πάνω από πεντακόσια  άτομα γλέντησαν με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Λόζιος και Ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα και του λυράρη Χρήστου  Νικολαϊδη με τη συνοδεία του, μέχρι το πρωί στην κυριολεξία.




Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι άριστες εντυπώσεις άφησαν τα παιδιά του εφηβικού τμήματος και του τμήματος Salsa του συλλόγου κατά την παράσταση που έδωσαν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Δακής Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κος Μαλούτας Λάζαρος, η αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης κα Άννα Νανοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Σβώλης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανάπρυξης του Δήμου Κοζάνης κος Κυριακίδης Κων/νος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοζάνης κ.κ Τοπαλίδης Γεώργιος και Δεμιρτζίδης Βασίλειος και τέλος ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης κος Πατσώνας Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας