Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μίλτος Ζορμπάς-Μέλος ΜΚΟ Βελβεντού: «Θεωρώ ότι 5 χρόνια εκ νέου χωρίς φωνή, θεσμική εκπροσώπηση και εσωτερική διαχείριση, είναι πάρα πολλά για να τα καταπιούμε ως απλοί κάτοικοι που λατρεύουμε αυτόν τον όμορφο τόπο μας»!

από το kozanimedia.gr
«Θεωρώ ότι 5 χρόνια εκ νέου χωρίς φωνή, θεσμική εκπροσώπιση και εσωτερική διαχείριση, είναι πάρα πολλά για να τα καταπιούμε ως απλοί κάτοικοι που λατρεύουμε αυτόν τον όμορφο τόπο μας». Με τη χαρακτηριστική αυτή φράση, ο Μίλτος Ζορμπάς, ένα από τα πλέον γνωστά μέλη της ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού», στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνει το στίγμα της διαφορετικής άποψης που υπάρχει, πλέον, στην περιοχή, από μια μεγάλη μερίδα πολιτών, που επιθυμεί τη συμμετοχή στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Η πλήρης ανάρτηση του Μίλτου Ζορμπά έχει ως εξής:

«Μετά από σκέψεις και ανταλλαγές απόψεων με ανθρώπους εντός και εκτός Βελβεντού, ακόμη και από άλλες περιφέρειες, θεωρώ ότι 5 χρόνια εκ νέου χωρίς φωνή, θεσμική εκπροσώπιση και εσωτερική διαχείριση, είναι πάρα πολλά για να τα καταπιούμε ως απλοί κάτοικοι που λατρεύουμε αυτόν τον όμορφο τόπο μας. Λίγη αισιοδοξία πρέπει να αποκτήσουμε μαζί με την απόφαση για τον σχεδιασμό με βάση τα δεδομένα που ρεαλιστικά θα διαμορφώσουν αυτό το χρονικό διάστημα, εξαιρετικά κρίσιμο για το Βελβεντό μας»

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έστω και καθυστεριμένα ένας ένας συνειδητοποιεί ότι το Βελβεντό μας πρέπει να έχει φωνή και να είναι μπροστά και ενεργό στη λήψη αποφάσεων. Οι άσκοπες πορείες, τα άστοχα πανό, οι φωνές και οι κατηγορίες δεν μας πάνε μπροστά. Ας αποδείξουμε επιτέλους ποιοί είμαστε. Ας αποδείξουμε ότι είμαστε φιλόξενοι και νοικοκύριδες όχι μόνο στις αυλές μας, όχι μόνο στα λόγια, όχι μόνο μέχρι τα σύνορα της διασταύρωσης αλλά και πέρα απο αυτή. Ας αποδείξουμε στους συνδημότες μας τι αξίζουμε και οτι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σιγά σιγά αλλά σίγουρα μπορούμε. Ας ψηφίσουμε λοιπόν ο καθένας μας αυτόν που πιστεύει οτι μπορεί να μας εκπροσωπήσει καλύτερα. Αυτόν που έχει προσφέρει αλλά και αυτόν που πιστεύουμε οτι θα μπορέσει να ανεβάσει τον Δήμο μας. Η απραξία και το "περίμενε, μπορεί κάτι να γίνει" δεν οδηγεί πουθενά. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτήρια Μίλτο πρέπει να δωσουμε αισιοδοξία στπν τοπο μας. Δεν μας χωρίζει τιποτε. Μαζί μπορει να κερδισουμε περισσοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μιλτο σωστος ,

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ένας ένας οι κύριοι της ΜΚΟ και όχι μόνο να συνειδητοποιήσουν ότι όντως 5 χρόνια χωρίς φωνή, θεσμική εκπροσώπιση και εσωτερική διαχείριση, είναι πάρα πολλά. Το καλό του Βελβεντού είναι πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και θέλω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΥΒΡΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΛΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Βασίλης Ταχτσίδης είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν και άλλες φωνές , έστω και τώρα , συντάσσονται με τέτοιες απόψεις , γιατί από λίγο και όλοι μαζί , μπορούμε να αντισταθούμε στην απομόνωση και στην απαξία , που θέλουνε μερικοί να βάλουνε το Βελβεντό , για την επόμενη πενταετία .

Βασίλης Ταχτσίδης : 20 Μαρτίου 2014 - 10:33 π.μ.
Δημοψήφισμα , λέει , αποφασίστηκε στη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Βελβεντού , που προτάθηκε , λέει , από τους πρώην τέσσερις Δημάρχους ( η Λαϊκή Συνέλευση ) του πρώην Δήμου Βελβεντού . Τους υποψήφιους του σήμερα γιατί δεν τους συμπεριέλαβαν άραγε ;;;;;; . Κατά πως τέθηκαν στο τραπέζι , οι προτάσεις τρεις . Συμμετέχουμε , δεν συμμετέχουμε , συμμετέχουμε με δικό μας κατά πλειοψηφία ψηφοδέλτιο ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!!! Και αλήθεια σε μια τέτοια Λ.Σ. θα μπορούσαν να συμμετέχουν και δημότες του Βελβεντού που εκ των προτέρων δήλωσαν τη συμμετοχή τους και την κάθοδό τους σαν υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές και τα ψηφοδέλτια τους έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί ;;;;. Η ταπεινή μου άποψη , ΟΧΙ !!!!. Θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό και να δηλώσουνε συμπόρευση, σε ένα ενδεχόμενο μη συμμετοχής στις εκλογές , οι απέχοντες ή διαφωνούντες με αυτό;;ΟΧΙ!!!!!!!ΟΧΙ!!!!!!!.Θα μπορούσε άραγε κάποιος να υποδουλώσει την ελεύθερη έκφραση των πολιτών , στην βούληση των δικών του συμφερόντων ΟΧΙ !!!!!!! ΟΧΙ !!!!!!! ΟΧΙ !!!!!!!
Αν έπρεπε να γίνει μια συγκέντρωση , για να αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι στις εκλογές , θα έπρεπε αυτή η συγκέντρωση να αφορούσε μόνο τα στελέχη και τους φίλα προσκείμενους στην Μ.Κ.Ο. . Αυτοί και μόνο αυτοί έπρεπε να αποφασίσουν για τις δικές τους κινήσεις . Και ερχόμαστε στο δια ταύτα και στο όποιο αποτέλεσμα που εγώ εκ των προτέρων δηλώνω ότι δεν θα ασπασθώ . Να συμμετέχουμε στις εκλογές με δικό μας ψηφοδέλτιο . Αποτέλεσμα , σε περίπτωση εκλογής , Δήμαρχος και 6 σύμβουλοι δικοί μας και ένα πενταμελές τοπικό συμβούλιο . Οι άλλοι οι περισσότεροι , πιθανόν ενάντια . Να μην συμμετέχουμε στις εκλογές . Αποτέλεσμα , σε κάθε περίπτωση ένα πενταμελές τοπικό συμβούλιο και ενάντιά του πιθανόν ο Δήμαρχος , ορισμένοι σύμβουλοι και σύσσωμη η Μ.Κ.Ο. , όπως και σήμερα , γιατί ήδη ο κος Κοσματόπουλος δήλωσε ότι θα κατέβει και σχεδόν σίγουρο είναι και το ΚΚΕ . Να συμμετέχουμε στις εκλογές . Αποτέλεσμα , σε κάθε περίπτωση , 6 σύμβουλοι δικοί μας και ένα πενταμελές τοπικό συμβούλιο . Πιο είναι το σωστό ;;;;;Εγώ προσωπικά δεν προβληματίζομαι , οι προβληματισμένοι πρέπει να αναρωτηθούνε . .
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!
Γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα ….
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ , δημοψήφισμα λέει , ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ.
Ελεύθεροι άνθρωποι ήμαστε , γαμώτο !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν μας έλεγες Β. Ταχτσίδη και πού (σε ποιον φορέα ή δράση στο Βελβεντό) αφιέρωσες έστω και μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου (όπως εκατοντάδες – χιλιάδες ώρες έχουν αφιερώσει αυτοί που κατ΄ επανάληψη κατακρίνεις με σχόλιά σου) στα 15 τουλάχιστον χρόνια που ζεις στο Βελβεντό, σε σχέση με τις τόσες ώρες που διαθέτεις για τα συγκεκριμένα σου σχόλια, θα αξιολογούσα αλλιώς τα όσα αναφέρεις…

Βασίλης Ταχτσίδης είπε...

Κοίτα που στα γεράματα καλούμε να δώσω εξετάσεις και μάλιστα σε έναν ανώνυμο .
Αφού ξέρεις πόσα χρόνια ειμαι εδώ σίγουρα θα ξέρεις και για τις δράσεις και δραστηριότητές μου . Θα επανέλθω όμως σύντομα . Έτσι για να λέμε

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Μιλτο.
Πιστευω πως εκφραζεις ενα μεγαλο κομματι του Βελβεντου. Ενα κομματι που κοιταει μπροστα χωρις παροπιδες.Ολοι αγαπαμε το Βελβεντο και ολους θα μας αρεσε να ειναι αυτονομο.Ομως αυτο δεν ειναι εφικτο στην παρουσα φαση. Οφειλουμε να συνεχισουμε τον αγωνα μας αλλα με την συμετοχη μας στον ευρυτερο δημο και οχι απεχωντας. Ποιος μας εμποδιζει να αγωνιστουμε; Το βελβεντο μαραζωνει και απομονωνεται μερα με την μερα. Ασ αντιληφθουν καποιοι οτι δεν ζουμε ολοι απο τις τουλουμπες και τα ροδακινα. Το ζητουμενο ειναι να βρεθει καποιος ικανος συνδημοτης να μας εκπροσωπησει.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος 1.04

Το Προφίλ μας