Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σε δύο μαθητές της ΠΕ Κοζάνης κατ' εξαίρεση φέτος, η υποτροφία Benjamin Franklin

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες Διευθυντές/ντριες,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά σας ανακοινώνω την απόφαση της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα να χορηγήσουν υποτροφία Benjamin Franklin, όχι μόνο σε ένα μαθητή, όπως είχε αρχικά αναγγελθεί, αλλά σε δυο μαθητές από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
Μετά από την τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησαν στο μορφωτικό ακόλουθο της πρεσβείας οι έξι μαθητές και μαθήτριες, των οποίων οι αιτήσεις ξεχώρισαν, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Την υποτροφία λαμβάνουν οι:
Chaintoutis Michalis, 1ο ΓΕΛ Κοζάνης και
Almpani, Anna,         ΓΕΛ Νεάπολης


Αναπληρωματικοί ορίζονται οι εξής:
1) Gkoutzioti, Foteini,           1ο ΓΕΛ Κοζάνης
2) Tzirou, Chrysanti-Ioanna, 2ο ΓΕΛ Κοζάνης

Ακολουθούν οι: Αrampatzis Panagiotis,   1ο ΓΕΛ Κοζάνης,   και Rouvaki, Alexandra-Ioanna,   3ο ΓΕΛ Πτολεμαϊδας.

Θερμά συγχαρητήρια και στα έξι παιδιά για τον ξεχωριστό τρόπο, με τον οποίον υποστήριξαν την αίτησή τους και γραπτά και προφορικά. Οι επικοινωνιακές τους δεξιότητες, τα προσόντα, οι γνώσεις και η συμμετοχή τους σε ποικίλες ενδοσχολικές κι εξωσχολικές δραστηριότητες δείχνουν ότι τους αξίζει να συνεχίσουν να διεκδικούν μέσα από την ευγενή άμιλλα ηγετικούς ρόλους και στο σχολείο και στην κοινωνία για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα.

Συμμετέχουμε στη χαρά και ικανοποίηση των δύο παιδιών, του Μιχάλη και της Άννας, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στις Ενωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τους ευχόμαστε ένα ασφαλές κι ενδιαφέρον ταξίδι που τους υπόσχεται γνωριμία και συνεργασία με συνομηλίκους από όλον τον κόσμο, γνώσεις κι εμπειρίες από ένα διαφορετικό τρόπο ζωής κι ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα. Προσδοκούμε από τα δύο παιδιά να μεταφέρουν «στις αποσκευές τους» με υπερηφάνεια τις αρχές και αξίες, με τις οποίες γαλουχήθηκαν μέσα στην οικογένεια και στο σχολείο, να μιλήσουν με αγάπη για την Ελλάδα, τις παραδόσεις και τις ομορφιές της,  κι αναμένουμε, όταν με το καλό επιστρέψουν, να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες που θα έχουν βιώσει.


Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλους τους μαθητές μας!


Η Σχολική Σύμβουλος
Καθηγητών Αγγλικής Φιλολογίας Π.  Ε.  Κοζάνης

Βασιλική Τσιτούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας