Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΡΣΙΣ: Ευχαριστήριο για την προσφορά τροφίμων



Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-15 «Ιωάννης Τράντας» Κοζάνης για την προσφορά 25 δεμάτων (500 κιλά) ξηράς τροφής (ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα κτλ.) για τις ανάγκες των οικογενειών των μαθητών του Ελεύθερου Σχολείου της. Τα συγκεκριμένα τρόφιμα αποτελούν μια προσφορά της ΑΧΕΠΑ και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». 

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας