Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Βασιλικής – Ραφαέλας Βακουφτσή με τον Συνδυασμό ‘Κοζάνη - Τόπος να ζεις’ (υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης)

Γίνεται όλο και περισσότερο εμφανής η πολιτική κρισιμότητα των εκλογών του Μαΐου κι αυτό γιατί όλη η κοινωνία περιστρέφεται γύρω από την κρίση.  Από αυτήν την κρίση δε θα μπορούσε να ξεφύγει και η τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία είναι ίσως το μεγαλύτερο θύμα της κρίσης.
Η δημόσια υγεία κι η δημόσια εκπαίδευση αποδομούνται και δίδονται ελαφρά τη καρδία σε ιδιώτες.
Τα κοινωνικά κι ατομικά δικαιώματα καταστρατηγούνται.
Η τοπική αυτοδιοίηση «νοσεί». Βασικά αγαθά ιδιωτικοποιούνται, εργαζόμενοι απολύονται και η ανεργία μαστίζει.

Πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα για την ανατροπή των πολιτικών που μας οδήγησαν σε αυτό το τέλμα και πιστεύοντας στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να αναλάβω δράση και να κατέβω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘Κοζάνη - Τόπος να ζεις’ με επικεφαλής τον Λευτέρη Ιωαννίδη.
Μέσα από τις εκλογές του Μαΐου, είναι στο χέρι όλων μας να ανατρέψουμε την κατάσταση που επικρατεί, να βάλουμε τέλος στο τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή.
Ήρθε η ώρα για την ανατροπή στον Δήμο Κοζάνης. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες διαβίωσης που μας αξίζουν. Να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Για να γίνει  η Κοζάνη ένας τόπος δημιουργίας κι ανάπτυξης, για να γίνει η Κοζάνη Τόπος να Ζεις.
ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΡΑΦΑΕΛΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Κοζάνη - Τόπος να ζεις»
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη, όπου και κατοικεί. Κόρη του Χρήστου Βακουφτσή και της Αγλαΐας Γαλάνη. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική. Συμμετέχει στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, στην Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και σε άλλες τοπικές ορχήστρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας