Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Θωμάς Παπαστέργιος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Κοσματόπουλου

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να στηρίξω το συνδυασμό του Θανάση Κοσματόπουλου με σκοπό να βοηθήσω το δήμο και την περιοχή για ένα καλύτερο βιοτικό και πολιτιστικό επίπεδο και όλοι μαζί να παλέψουμε με αγάπη και θέληση προσφοράς για τον τόπο,
με αρχές και αξίες, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στα καθημερινάπροβλήματα της κοινωνίας,με διαφάνεια και αξιοκρατία για όλους και όλα.
Η πολιτική που εξυπηρετείσυμφέροντα και κατεστημένακαταλήγει σε βάρος του τόπου μας και των συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.
Και σαν άτομο με αναπηρία αφού βιώνω και ζω ο ίδιος με κάποιααναπηρία να βοηθήσωόσομπορώ τα άτομα με αναπηρία να ξεπεράσουνπροβλήματα και περιορισμούς που δυσκολεύουν τη συμμετοχή τους στην καθημερινήζωή.
Με τη συνεργασία του δήμου, των Μ.Μ.Ε, φορείς των αναπήρων και άλλωνφορέων της κοινωνίας μαςνα ευαισθητοποιήσουμε το κοινόσχετικά με τα ζητήματα των ατόμων με αναπηρία και να ενημερώσουμε τα άτομα με αναπηρία σχετικά με τα δικαιώματά τους και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων τους. Φυσικά για να τα καταφέρουμε χρειάζεταιπίστη και θέληση και προπαντός να έχουμε καλούςανθρώπουςδίπλα μας.
Ευχαριστώ το κ. Κοσματόπουλο που με επέλεξε να στηρίξω το συνδυασμό του και θέλω όλοιμαζί να συμμετάσχουμε σ’αυτή την προσπάθεια και με τη βοήθεια και τη στήριξη σας να έχουμε στο τέλος ένα καλόαποτέλεσμα για όλους μας. Γιατί ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και δικαιούται μια καλύτερηθέση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Θωμά που του βρήκες του καλούς ανθρώπους σε αυτό τον συνδιασμό;


http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%A31%CE%A911-%CE%95%CE%A73

Ανώνυμος είπε...

καλη δυναμη και καλη επιτυχια αγαπητε φιλε μακη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΘΩΜΑ.....ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

diati8ente ypopsifioi symvoyloi se timi eykerias me onoma papadopoylos stin neraida prolavete ligoi minane

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ;;;ΜΑΚΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΙΑ .ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ;;;ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΑ ΑΜΕΑ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.......ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!! 7.48

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κάνει τίποτα για τα ΑΜΕΑ ο Κωνσταντόπουλος. Ποτέ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΘΩΜΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΩΜΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΟΧΙ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

9:31 δεν σε καταλαβε κανενας!

Το Προφίλ μας