Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

H επιστολή των παικτών της Εθνικής στον Αντώνη Σαμαρά: «Δεν θέλουμε πριμ...»

Οι μεγάλες αθλητικές επιτυχίες συνοδεύονται παραδοσιακά από τη χορήγηση πριμ. Οι διεθνείς όμως έκαναν τη διαφορά, αφού οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επικοινώνησαν με τον Αντώνη Σαμαρά και του ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν χρήματα, αλλά μία «επένδυση» για το μέλλον.


Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έστειλαν στον πρωθυπουργό επιστολή, στην οποία υπογραμμίζουν ότι δεν θέλουν χρήματα για τις επιτυχίες της Εθνικής στο Μουντιάλ, καθώς παίζουν «μόνο για την Ελλάδα και το λαό της». Αυτό που ζήτησαν από τον κ. Σαμαρά ήταν η υποστήριξή του για την εύρεση της έκτασης που χρειάζεται ώστε να κατασκευαστεί το προπονητήριο της Εθνικής ομάδας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε ζητήσει το παραχωρητήριο έκτασης εδώ και καιρό από την Πολιτεία, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση και φιλοξενείται προς το παρόν στον Αγιο Κοσμά, από όπου όμως θα φύγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο τέλος του 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου με τους διεθνείς και τους διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας