Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παρουσιάστηκε στο κοινό και στα ΜΜΕ η Velvita

Το νέο, ξεχωριστό brand του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, το οποίο κυκλοφορεί φέτος στην αγορά, παρουσιάστηκε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο μέγαρο Υπατία (Ηπείρου 2 & Πατησίων), στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το νέο brand που θα χρησιμοποιεί πλέον ο συνεταιρισμός της Κοζάνης για τα ροδάκινα που παράγουν και καλλιεργούν τα μέλη του.








Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Πάνος Κουκουλόπουλος,  συντονιστής των ομιλιών ήταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας.

Πρώτος κατά σειρά τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κος Νίκος Κουτλιάμπας, ο οποίος παρουσίασε το προφίλ του συνεταιρισμού της Κοζάνης κάνοντας παράλληλα λόγο για τα επόμενα βήματα του συνεταιρισμού και εξηγώντας γιατί τα προϊόντα που παράγει ο συνεταιρισμός είναι τόσο ξεχωριστά.

Στη συνέχεια, ο κος Δημήτρης Βακάμης, Γεωπόνος και σύμβουλος ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας αναφέρθηκε στη συνεπή διαχείριση της ποιότητας του ροδάκινου στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και αμέσως μετά ο κος Ignasi Iglesias Castellarnau, ερευνητής του πειραματικού σταθμού της Λέιδας στην Ισπανία, προσέγγισε τις σύγχρονες τάσεις των καταναλωτών ροδάκινου της Ευρώπης.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος από την πλευρά του προχώρησε σε έναν σύντομο χαιρετισμό, για να ακολουθήσει ο κος Αθανάσιος Μολασιώτης, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Δενδροκομίας του ΑΠΘ, που μίλησε από την πλευρά του για την επίδραση του υψόμετρου στην ποιότητα των ροδάκινων.

Τέλος, ο κος Γιώργος Γιώνας, διευθυντής της εταιρείας Yonas Design, που έχει αναλάβει τις προωθητικές ενέργειες του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, προχώρησε σε μια σύντομη ανάλυση του branding και του ευρύτερου προγράμματος προώθησης και προβολής των ροδάκινων velvita.

Η εκδήλωση έκλεισε στον προαύλιο χώρο του μεγάρου, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με βάση τα ροδάκινα velvita, μαγειρεμένες από τον έμπειρο chef Άρη Τσανακλίδη.



Πηγή: froutonea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας