Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Boeing: Νέα (;) τροπή για την κατάρριψη - "Ήταν νεκροί για μέρες"!

Νέα τροπή στην κατάρριψη του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην Ουκρανία, δίνει ο αρχηγός των φιλορώσων αυτονομιστών, Ιγκόρ Γκίρκιν, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 298 επιβάτες της αεροπορικής τραγωδίας ήταν νεκροί για πολλές ημέρες και μάλιστα πριν απογειωθεί το αεροσκάφος! Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Russkaya Vesna, ο Γκίρκιν υποστηρίζει ότι από τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους, στην ανατολική Ουκρανία " σε ένα σημαντικό αριθμό των νεκρών σωμάτων, το αίμα είχε στραγγιστεί και τα πτώματα ήταν σε αποσύνθεση".


Η πληροφορία δεν  έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο αρχηγός των φιλορώσων υποστηρίζει ότι: "Οι ουκρανικές αρχές είναι ικανές για κάθε προστυχιά".

Υπενθυμίζουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, στο οποίο -πιστεύεται- ότι ακούγεται η φωνή του Γκίρκιν (γνωστός και ως Στρέλκοφ) που φωνάζει: "Το αεροπλάνο χτυπήθηκε! Κοίτα αυτά τα μαύρα στίγματα, είναι τα μέλη του αεροπλάνου που πετούν... Έγινε μια έκρηξη... κοίτα, κοίτα, μαύρος καπνός!".

Εκείνη τη στιγμή, πίστευε ότι κατέρριψε ένα Antonov-26 της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας, λέγοντας ότι προσγειώθηκε κοντά σε ένα ορυχείο.

Το ανατριχιαστικό του μήνυμα στο facebook, με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη της κατάρριψης, έγραφε: "Στην περιοχή Torez, μόλις χτυπήσαμε ένα An-26, είναι κάπου κοντά στο ορυχείο Progress. Σας προειδοποιήσαμε - μην πετάτε στον ουρανό μας!". Αργότερα αυτό το μήνυμα διαγράφηκε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν αυτό σήμαινε ότι το διαψεύδει.

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας