Μάλιστα οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε, λάδια αλλά και εξοπλισμό που φτάνει και ξεπερνάει σε χρηματική αξία τις 2.500 – 3.000 ευρώ! Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες, ωστόσο ο εντοπισμός των δραστών είναι δύσκολος και αβέβαιος. Πιθανολογείται, μάλιστα, ότι δράστες είναι σπείρα Βούλγαρων οι οποίοι και θα προσπαθήσουν να πουλήσουν στη “μαύρη” αγορά τόσο το ελαιόλαδο όσο και τον εξοπλισμό που εκλάπη.
Ειδικότερα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον “Π.Λ.” ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος: “Επάνω στην πλάστιγγα, ήταν είκοσι δύο 5λιτρα δοχεία με ελαιόλαδο, τα οποία εκλάπησαν. Επίσης, είχαμε δύο βαρέλια των 150 λίτρων, τα οποία περιείχαν περί τα 80 λίτρα ελαιόλαδο έκαστο. Μάλιστα, οι δράστες προσπάθησαν να βγάλουν το λάδι από τα βαρέλια, αλλά δεν τα κατάφεραν. Επίσης έκλεψαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος του συνεταιρισμού, την αντλία ελαιολάδου, καθώς και το ψυγείο”. Επίσης, όπως ο ίδιος προσέθεσε, εκλάπησαν και άδεια δοχεία ελαιολάδου, αλλά και τα μεγάλα βαρέλια.
Η κλοπή σημειώθηκε κάποια στιγμή μεταξύ της περασμένης Πέμπτης 21 και του Σαββάτου 23 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του συνεταιρισμού θα προχωρήσει, πιθανότατα, σε μήνυση κατά αγνώστων, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν τα κλοπιμαία.